Entity — Azure Ray
Incheiat

Entity — Azure Ray: ponturi The International Dota 2 16.10.2023

Acțiune

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda un pronostic de la partida Entity - Azure Ray, de la The International 2023.

Luni dimineata, de la ora 05:00, avem meciul Entity - Azure Ray, un BO3 pentru a decide care dintre echipa ajunge in upper-bracket la TI 12.

Entity - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Entity nu a avut un sezon deloc bun. Multe rezultate dezamagitoare pentru o formatie care se obisnuise sa produca surprize. De aceea, organizatia a simtit nevoia unei schimbari. Tobi a plecat, in locul sau venind Gabbi. Cu aceasta noua formula, Entity a batut Luna Galaxy in meciul decisiv pentru calificarea la TI. Aici, in grupa A, a inregistrat un succes, cu EG, doua remize, si un esec, contra celor de la Team Spirit. Una dintre putinele echipe care a jucat Chen la acest turneu.

Azure Ray - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Azure Ray trebuie, alaturi de LGD, sa spele rusinea Chinei. Doar ele doua au reusit calificarea la TI 12. Azure Ray are in componenta nume cu greutate, precum chalice, Sommus sau fy. Din luna mai, de cand s-a format echipa, Azure Ray a mers la Bali Major, unde a terminat pe locurile ⅞. S-a calfiicat pentru TI dupa un duel epuizat cu Extreme Gaming, 3-1. A bifat si ea un succes in grupa de TI, cu Thunder Awaken, dar si o infrangere, contra celor de la Betboom.

Entity - Azure Ray: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Problema celor de la Azure Ray este data de putinul timp petrecut impreuna. Dar tind sa cred ca au, general vorbind, o echipa mai buna. La 27 de ani, Sommus este o legenda in China si nu numai. Chalice este un offlaner care are si el destula experienta si care a jucat alaturi de Sommus in mare parte a carierei sale. Cota este mult prea buna pentru a putea fi refuzata. 

Ponturi
Azure Ray castiga
Cf
Cote
2.05
Ponturi pentru e-sports Ponturi pentru Dota 2
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Azure Ray castiga
0%
0 voturi
Pariu castigator
0%
0 voturi
Total voturi: 0

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token