Emma Raducanu — Tereza Martincova: pronosticuri Tenis WTA Madrid

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Raducanu vs. Martincova.

Vineri la pranz, 29/04/2022, nu mai devreme de ora 16:30, Emma Raducanu si Tereza Martincova vor juca in runda inaugurala a competitiei WTA Masters Tour de la Madrid (Spania, zgură). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaPublicWin – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cele doua jucatoare: 1.51 @ Emma Raducanu vs. 2.58 @ Tereza Martincova!

EMMA RADUCANU (#11 WTA)

A renuntat fix inainte de Masters-ul de la Madrid la colaborarea cu antrenorul Torben Beltz la doar cinci luni de cand anunta angajamentul cu acesta, considerand ca rezultatele n-au fost deloc satisfacatoare si ca are nevoie de o noua provocare din acest punct de vedere; interimatul va fi asigurat de catre Iain Bates, antrenor pus la dispozitie de “LTA” (Asociatia de Tenis din Marea Britanie). Ramane de vazut care va fi noul antrenor al britanicei si cum va influenta acesta jocul campioanei en-titre de la US Open!

  • VICTORII Raducanu vs. Martincova: 7-5 7-5 (Billie Jean King Cup, 2022, zgura)

TEREZA MARTINCOVA (#49 WTA)

 Are douazeci si sapte de ani si doar doua finale de nivel WTA Series Tour disputate de-a lungul carierei – una la simplu (Livesport Prague Open, 2021, hard outdoor) si una la dublu (Melbourne Summer Set, 2022, hard outdoor), este jucatoare de mana dreapta ce executa backhand-ul cu ambele maini, masoara in jur de 1,77m si beneficiaza de suportul antrenorului Pavel Zadrapa! N-a mai fost prezenta in trecut pe zgura Masters-ului de la Madrid, n-are puncte de aparat, asadar ma astept sa joace cu dezinvoltura.

  • VICTORII Martincova vs. Raducanu: nici o victorie

Emma Raducanu – Tereza Martincova: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o noua partida echilibrata intre cele doua, pe tiparul precedentului meci direct care a avut loc tot pe zgura, in urma cu doar doua saptamani (prea multe nu se pot schimba intr-un timp atat de scurt). Emma Raducanu a evoluat bine spre foarte bine la turneul imediat urmator – pe zgura indoor de la Stuttgart WTA – acolo unde le-a invins pe Storm Sanders (6-1 6-2) si Tamara Korpatsch (6-0 2-6 6-1) si a cedat duelul din faza sferturilor de finala – la limita totusi – cu liderul mondial Iga Swiatek (4-6 4-6). De cealalta parte, cehoaica Tereza Martincova a fost prezenta pe zgura de la Istanbul WTA, dezamagind in duelul din runda inaugurala cu maghiara Anna Bondar (4-6 5-7). La precedentul meci direct, britanica si-a cedat serviciul de cinci ori, oferindu-i oponentei douasprezece mingi de break – iar pe parte de retur a izbutit sa fructifice sapte din totalul celor unsprezece oportunitati de break avute la dispozitie!

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
49 / 5 / 55
Calcul:
-741 RON
ROI:
-6.8 %
Pariuri:
1404 / 104 / 1109
Calcul:
-4 678 RON
ROI:
-1.8 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 109
49 / 5 / 55
Calcul:
ROI: -6.8 %
Pariuri: 2620
1404 / 104 / 1109
Calcul
ROI: -1.8 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Victorie @ Emma Raducanu
100%
1 vot
Pariu castigator
0%
0 voturi
Total voturi: 1

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi