Emma Raducanu — Anhelina Kalinina: pronosticuri Tenis WTA Madrid

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Raducanu vs. Kalinina.

Marti seara, 03/05/2022, nu mai devreme de ora 21:00, Emma Raducanu si Anhelina Kalinina vor juca in faza optimilor de finala a competitiei WTA Masters Tour de la Madrid (Spania, zgură). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaPublicWin – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cele doua jucatoare: 1.61 @ Emma Raducanu vs. 2.32 @ Anhelina Kalinina!

EMMA RADUCANU (#11 WTA)

Are doar nouasprezece ani si trece prin acea perioada in care incearca sa impace evolutiile de pe terenul de tenis, cu “evolutiile” din afara acestui teren (celebritate, publicitate, sponsorizari, bani multi etc.). Timp de cateva luni n-a mai avut performantele cu care-si obisnuise fanii, dar usor-usor pare sa revina la forma de alta data; in urma cu doua saptamani, pe zgura de la WTA Stuttgart, a ajuns pana-n faza sferturilor de finala, iar acum – la Masters-ul de la Madrid – a legat deja doua victorii fara set cedat.

  • VICTORII Raducanu vs. Kalinina: nu au jucat

ANHELINA KALININA (#37 WTA)

Are douazeci si cinci de ani, fara vreun titlu de nivel WTA Series Tour in palmares si-n general fara prea multa experienta in spate la nivel Masters sau de Grand Slams, de departe are zgura ca suprafata preferata – pe parcursul sezonului precedent, patru din cele cinci titluri de nivel ITF au fost cucerite pe acest tip de suprafata lenta! Nu mai onorase cu prezenta Masters-ul de la Madrid de-a lungul carierei, astfel ca aceasta faza a optimilor in care s-a calificat este in sinea ei – deja – o performanta notabila.

  • VICTORII Kalinina vs. Raducanu: nu au jucat

Emma Raducanu – Anhelina Kalinina: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o partida controlata, dominata si castigata in cele din urma de britanica cu origini romanesti la baza, luand in considerare atat evolutiile pe care le-a avut in ultimele doua saptamani pe zgura, cat si plusul de valoare pe care-l are – chiar daca este inca o adolescenta si n-are multa experienta-n spate! Emma Raducanu le-a invins in precedentele doua runde pe cehoaica Tereza Martincova (7-6 6-0 / si-a cedat serviciul o singura data, realizand patru break-uri pe parte de retur), respectiv ucraineanca Marta Kostyuk (6-2 6-1 / nu si-a cedat serviciul, realizand cinci break-uri pe parte de retur). De cealalta parte, ucraineanca Anhelina Kalinina a invins-o pe primul tur pe americanca de culoare Sloane Stephens (7-5 6-4 / si-a cedat serviciul de trei ori, realizand cinci break-uri pe parte de retur), dar adevarata surpriza a produs-o in runda cu numarul doi, cand i-a oferit doar trei game-uri favoritei publicului – iberica Garbine Muguruza Blanco (6-3 6-0 / nu si-a cedat serviciul, realizand patru break-uri pe parte de retur).

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
52 / 4 / 47
Calcul:
+316 RON
ROI:
3.1 %
Pariuri:
1400 / 103 / 1099
Calcul:
-4 132 RON
ROI:
-1.6 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 105
52 / 4 / 47
Calcul:
ROI: +3.1 %
Pariuri: 2610
1400 / 103 / 1099
Calcul
ROI: -1.6 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Victorie @ Emma Raducanu
100%
1 vot
0%
0 voturi
Pariu pierzator
Total voturi: 1

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde