Emil Ruusuvuori — Maxime Cressy: pronosticuri Tenis ATP Munich

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Ruusuvuori vs. Cressy.

Miercuri la pranz, 27/04/2022, nu mai devreme de ora 17:00, Emil Ruusuvuori si Maxime Cressy vor juca in faza optimilor de finala a competitiei ATP World Tour de la Munich (Germania, zgură). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaPublicWin – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cele doua echipe: 1.34 @ Emil Ruusuvuori vs. 3.30 @ Maxime Cressy!

EMIL RUUSUVUORI (#63 ATP)

A implinit pe parcursul acestei luni varsta de douazeci si trei de ani, s-a nascut la Helsinki (Finlanda) si tot acolo are si resedinta, este jucator de mana dreapta ce executa reverul cu ambele maini, masoara in jur de 1,88m si poseda un prim serviciu percutant, beneficiaza de suportul antrenorului Federico Ricci! Trece prin cea mai buna perioada a carierei, iar in debutul sezonului regulat a reusit sa se califice si-n prima lui finala de nivel ATP World Tour la simplu – pe hardul outdoor de la Pune (India).

  • VICTORII Ruusuvuori vs. Cressy: 6-3 3-6 6-4 (Bratislava challenger, 2019, hard indoor), 6-3 6-2 (Miami Masters, 2022, hard outdoor)

MAXIME CRESSY (#65 ATP)

Va implini peste vreo doua saptamani varsta de douazeci si cinci de ani, s-a nascut la Paris (Franta) dar are resedinta la Hermosa Beach (Statele Unite), este de asemenea dreptaci si executa backhand-ul cu ambele maini, masoara in jur de 1,98m si impresioneaza prin eficienta de pe propriul serviciu (face parte din categoria big-serverilor si urca des la fileu de unde cauta sa inchida punctele cu voleul), beneficiaza de suportul antrenorilor Romain Sichez & Armand D’Harcourt! Are de asemenea in palmares o finala de nivel ATP World Tour la simplu – jucata tot pe parcursul sezonului regulat – la Melbourne Summer Set.

  • VICTORII Cressy vs. Ruusuvuori: nici o victorie

Emil Ruusuvuori – Maxime Cressy: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o noua partida controlata de finlandez, nu doar pentru ca are avantajul moral de a se fi impus si-n precedentele doua meciuri directe, ci mai ales pentru ca este cu mult mai familiarizat cu suprafata de joc mai lenta – zgura – care nu-l avantajeaza deloc pe big-server-ul american, jocul acestuia fiind bazat exclusiv pe eficienta primului serviciu! Emil Ruusuvuori l-a eliminat in runda inaugurala de la ATP Munich pe combativul japonez Yoshihito Nishioka (7-6 7-5 / si-a cedat serviciul de doua ori, iar pe parte de retur a fructificat trei din totalul celor zece oportunitati de break avute la dispozitie), iar de cealalta parte Maxime Cressy a produs surpriza in fata britanicului Daniel Evans (6-4 6-4 / sapte asi expediati, si-a cedat serviciul de doua ori, iar pe parte de retur a fructificat patru din totalul celor sase oportunitati avute la dispozitie), un tenismen de nerecunoscut si total iesit din forma in sezonul regulat totusi.

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
49 / 5 / 55
Calcul:
-741 RON
ROI:
-6.8 %
Pariuri:
1404 / 104 / 1109
Calcul:
-4 678 RON
ROI:
-1.8 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 109
49 / 5 / 55
Calcul:
ROI: -6.8 %
Pariuri: 2620
1404 / 104 / 1109
Calcul
ROI: -1.8 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Primul set şi meciul @ Emil Ruusuvuori
100%
1 vot
Pariu castigator
0%
0 voturi
Total voturi: 1

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi