Emil Ruusuvuori — Marin Cilic: pronosticuri Tenis ATP Queen’s Club

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Ruusuvuori vs. Cilic.

Vineri la pranz, 17/06/2022, nu mai devreme de ora 18:30, Emil Ruusuvuori si Marin Cilic vor juca in faza sferturilor de finala a competitiei ATP World Tour de la Queen’s Club (Marea Britanie, iarbă). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaPublicWin – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cei doi jucatori: 3.10 @ Emil Ruusuvuori vs. 1.44 @ Marin Cilic!

EMIL RUUSUVUORI (#56 ATP)

Are douazeci si trei de ani, s-a nascut si are resedinta la Helsinki (Finlanda), este jucator de mana dreapta ce executa reverul cu ambele maini, masoara in jur de 1,88m si poseda un prim serviciu percutant, beneficiaza de suportul antrenorului Federico Ricci! Are in palmares o singura finala de nivel ATP World Tour la simplu – Pune, 2022, hard outdoor – si deja a urcat noua locuri in ierarhia mondiala de simplu, fiind in clasamentul live al #47-lea in lume si inregistrand astfel un nou career-best.

  • VICTORII Ruusuvuori vs. Cilic: nu au jucat

MARIN CILIC (#17 ATP)

Fost numar trei mondial si unul dintre cei mai valorosi tenismeni inca in activitate pe acest tip de suprafata, veteranul croat de aproape treizeci si patru de ani onoreaza cu prezenta pentru a cinsprezecea oara competitia ATP World Tour de la Queen’s Club pe care a izbutit sa o castige de doua ori de-a lungul carierei – 2012 (versus David Nalbandian), 2018 (versus Novak Djokovic). Are in palmares si o finala disputata in cadrul Grand Slam-ului de la Wimbledon – 2017 – invins atunci de Roger Federer! Per total a adunat in cariera un raport impresionant de 90 – 31 (victorii – infrangeri) pe iarba.

  • VICTORII Cilic vs. Ruusuvuori: nu au jucat

Emil Ruusuvuori – Marin Cilic: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o partida echilibrata, cu over la game-uri si cu putine break-uri intre cei doi combatanti, luand in considerare evolutiile precedente pe care le-au avut la Queen’s Club – faptul ca nu s-au mai infruntat in trecut si outsider-ul poate surprinde pe alocuri, plus o oarecare stare de oboseala adunata de croat dupa ce-a ajuns pana-n semifinale pe zgura de la Roland Garros! Emil Ruusuvuori a trecut de doua runde de calificari si pe tabloul principal pe iarba londoneza i-a invins pe francezul Quentin Halys (6-4 6-7 6-4), respectiv britanicul Jack Draper (6-2 7-6 / doisprezece asi expediati, o singura dubla greseala comisa, nu si-a cedat serviciul, realizand doua break-uri pe parte de retur dintr-un total de noua oportunitati avute). De cealalta parte, favoritul Marin Cilic i-a eliminat pe britanicul Liam Broady (6-1 4-6 7-5), respectiv kazakhul Alexander Bublik (7-6 7-5 / noua asi expediati, trei duble greseli comise, si-a cedat serviciul o singura data, realizand doua break-uri pe parte de retur din tot atatea oportunitati avute la dispozitie).

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
71 / 5 / 46
Calcul:
+1 104 RON
ROI:
9.0 %
Pariuri:
905 / 69 / 680
Calcul:
-3 567 RON
ROI:
-2.2 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 124
71 / 5 / 46
Calcul:
ROI: +0.1 %
Pariuri: 1668
905 / 69 / 680
Calcul
ROI: -2.2 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Peste 22,5 game-uri în meci

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Comentarii
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde