Elvetia — Portugalia: ponturi Nations League

Expertul Legalbet, Marco Birlan, propune un pariu de cota 1.80 pentru aceasta partida din grupele Nations League.

Elvetia: Informatii despre echipa, forma de moment, absenti 

Elvetia este de departe cea mai slaba nationala din aceasta grupa. Sommer & co. sunt de nerecunoscut si putini anticipau acest parcurs slab in Nations League. 

Nationala ce o elimina pe Franta de la Cupa Mondiala nu a obtinut vreun punct in 3 etape si are un golaveraj extrem de slab - 1:7. 

Singura reusita a fost semnata in infrangerea din Cehia, cu scorul de 2-1. Contra Portugaliei - in mansa tur - elvetienii au pierdut categoric, scor 4-0. Etapa trecuta, acestia au pierdut acasa cu Spania, 0-1. 

Portugalia: Informatii despre echipa, forma de moment, absenti 

Dupa ce Lionel Messi a reusit sa castige Copa America si Finalissima, Cristiano Ronaldo vrea sa dea o replica pe masura. 

Acesta isi doreste trofeul Nations League, pe care si l-a mai adjudecat in 2019. Obiectivele lusitanului pe final de cariera sunt Nations League si Cupa Mondiala. 

Portugalia a reusit sa o invinga pe Elvetia cu 4-0 si pe Cehia cu scorul de 2-0. Singurul pas gresit pentur lusitani a fost in Spania, acolo unde au terminat la egalitate, scor 1-1. 

Elvetia vs Portugalia: Cote la pariuri şi pronostic 

Cu doua victorii si o remiza, Portugalia este liderul de drept al acestei grupe. Totusi acel rezultat de egalitate nu poate fi privit drept un pas gresit, deoarece vorbim de o deplasare in Spania. 

Elvetia nu a avut cand sa isi imbunatateasca jocul atat de mult, asadar cred ca vom vedea din nou o diferenta mare intre cele doua.

Tipster cu peste 5 ani de experienta in spate, specializat pe fotbal, in special Premier League, Ligue 1 si campionatele puternice din America de Sud.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
37 / 0 / 34
Calcul:
-852 RON
ROI:
-12.0 %
Pariuri:
1062 / 14 / 757
Calcul:
-7 765 RON
ROI:
-4.2 %
Marco Birlan

Tipster cu peste 5 ani de experienta in spate, specializat pe fotbal, in special Premier League, Ligue 1 si campionatele puternice din America de Sud.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 75
37 / 0 / 34
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 1842
1062 / 14 / 757
Calcul
ROI: -4.2 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Portugalia castiga minim o repriza

Mai multe sfaturi pentru întâlnirea Elvetia — Portugalia

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Comentarii