Elise Mertens — Cori Gauff: pronosticuri Tenis WTA French Open

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Mertens vs. Gauff.

Duminica la pranz, 29/05/2022, nu mai devreme de ora 14:30, Elise Mertens si Cori “Coco” Gauff vor juca in faza optimilor de finala a competitiei de Grand Slam de la Roland Garros (Franţa, zgură). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaPublicWin – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cele doua jucatoare: 2.80 @ Elise Mertens vs. 1.44 @ Cori “Coco” Gauff!

ELISE MERTENS (#32 WTA)

Are douazeci si sase de ani dar o vasta experienta in spate la cel mai inalt nivel (parca o stim ca joaca din totdeauna), s-a nascut la Leuven (Belgia) si are resedinta la Hamont-Achel (Belgia), este jucatoare de mana dreapta ce executa reverul cu ambele maini, masoara in jur de 1,79m si poseda un prim serviciu eficient, beneficiaza de suportul antrenorului Simon Goffin – fratele tenismenului David Goffin! Belgianca n-a trecut niciodata de faza optimilor de finala pe zgura de la Roland Garros, faza a competitie in care s-a mai calificat o singura data-n trecut – 2018 (invinsa pe atunci de Simona Halep).

  • VICTORII Mertens vs. Gauff: nici o victorie

CORI GAUFF (#23 WTA)

Are doar optsprezece ani dar deja si-a facut un nume in tenisul mare si inca exista mult potential de crestere la tanara americanca! Si-a trecut deja in palmares doua titluri de nivel WTA Series Tour la simplu (Linz – 2019, Parma – 2021) si alte patru la dublu (Luxembourg & Washington DC – 2019, Parma – 2021, Doha – 2022), este jucatoare care prefera suprafetele rapide, iar cu un eventual succes astazi si-ar egala cel mai bun rezultat de pe zgura de la Roland Garros – sfertul de finala jucat la editia precedenta.

  • VICTORII Gauff vs. Mertens: 0-6 7-6 7-5 (Eastbourne, 2021, iarba)

Elise Mertens – Cori Gauff: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe un start lansat al americancei si in final pe o victorie a acesteia, luand in considerare in special evolutiile pe care le-a avut pana-n aceasta faza a competitiei pe zgura pariziana, dar si avantajul moral de a se fi impus in precedentul si singurul meci direct in fata belgiencei! Cori “Coco” Gauff le-a invins fara sa cedeze set pe canadianca Rebecca Marino (7-5 6-0), pe belgianca Alison van Uytvanck (6-1 7-6) si-n fine pe veterana estona Kaia Kanepi (6-3 6-4 / sase asi expediati, cinci duble greseli comise, si-a cedat serviciul de trei ori, realizand cinci break-uri pe retur) – fiind in faza optimilor de finala si la dublu. De cealalta parte, Elise Mertens a avut adversare la indemana – in primul tur romanca Gabriela Ruse (6-3 6-1), apoi in turul doi a beneficiat de abandonul Mariei Bouzkova si-n runda cu numarul trei rusoaica Varvara Gracheva (6-2 6-3 / un singur as expediat, nici o dubla greseala comisa, si-a cedat serviciul de doua ori, realizand sase break-uri pe parte de retur). Diferenta se va face pe a doua minge de serviciu!

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
52 / 4 / 47
Calcul:
+316 RON
ROI:
3.1 %
Pariuri:
1400 / 103 / 1099
Calcul:
-4 132 RON
ROI:
-1.6 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 105
52 / 4 / 47
Calcul:
ROI: +3.1 %
Pariuri: 2610
1400 / 103 / 1099
Calcul
ROI: -1.6 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Primul set & meciul @ Cori Gauff
100%
2 voturi
Pariu castigator
0%
0 voturi
Total voturi: 2

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde