Elisabetta Cocciaretto — Irina Begu: pronosticuri Tenis WTA Wimbledon

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Cocciaretto vs. Begu.

Miercuri la pranz, 29/06/2022, nu mai devreme de ora 16:30, Elisabetta Cocciaretto si Irina-Camelia Begu vor juca in turul al doilea al competitiei de Grand Slam de la Wimbledon (Marea Britanie, iarbă). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaPublicWin – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cele doua jucatoare: 2.74 @ Elisabetta Cocciaretto vs. 1.46 @ Irina-Camelia Begu!

ELISABETTA COCCIARETTO (#119 WTA)

Are doar douazeci si unu de ani, n-a fost niciodata in prima suta mondiala la simplu, s-a nascut la Ancona (Italia) si are resedinta la Fermo (Italia), este jucatoare de mana dreapta ce executa reverul cu ambele maini, masoara in jur de doar 1,66m si beneficiaza de suportul antrenorului Fausto Scolari! Are in palmares o singura finala de nivel WTA Series Tour – la dublu (Palermo, 2020, zgura). Nu mai fusese prezenta pe iarba Grand Slam-ului de la Wimbledon pana la editia sezonului regulat!

  • VICTORII Cocciaretto vs. Begu: nici o victorie

IRINA-CAMELIA BEGU (#43 WTA)

Are ocazia sa-si egaleze precedenta performanta de pe iarba londoneza – turul al treilea – lucru total realizabil in conditiile in care va intra pe teren pe fondul unei evolutii foarte bune din runda inaugurala si cu avantajul moral de a se fi impus clar in precedentul meci direct cu adversara din turul al doilea! Este tipul de tenismena muncitoare, cu spirit combativ dezvoltat, care a adunat multa experienta de-a lungul ultimelor sezoane atat la nivel WTA Series Tour, cat si-n competitii internationale gen Fed Cup.

  • VICTORII Begu vs. Cocciaretto: 6-2 6-2 (Roma Masters, 2020, zgura)

Elisabetta Cocciaretto – Irina Begu: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o noua partida la discretia romancei, chiar daca ma astept sa-i fie mai greu decat in precedentul meci direct, in conditiile in care si adversara a evoluat bine in runda inaugurala (cu toate astea, ma astept ca experienta in primul rand sa-si spuna cuvantul in momentele importante). Elisabetta Cocciaretto a eliminat-o in primul tur pe conationala Martina Trevisan (6-2 6-0 / un as expediat, doua duble greseli comise, nu si-a cedat deloc serviciul, a realizat cinci break-uri pe parte de retur, a trimis saisprezece lovituri direct castigatoare – a facut si paisprezece erori nefortate), in timp ce conationala noastra Irina-Camelia Begu a trecut tot in minim de seturi de gruzina Ekaterine Gorgodze (6-4 6-1 / doi asi expediati, doua duble greseli comise, nu si-a cedat deloc serviciul, a realizat patru break-uri pe parte de retur, a trimis douazeci si trei de lovituri direct castigatoare – a facut si douazeci si sapte de erori nefortate). La precedentul si singurul meci direct, romanca si-a cedat serviciul o singura data, fructificand pe parte de retur cinci din totalul celor unsprezece mingi de break avute la dispozitie!

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
64 / 7 / 56
Calcul:
-965 RON
ROI:
-7.6 %
Pariuri:
1002 / 77 / 765
Calcul:
-5 270 RON
ROI:
-2.9 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 130
64 / 7 / 56
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 1848
1002 / 77 / 765
Calcul
ROI: -2.9 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
(AH) -2,5 games @ Irina Begu

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Comentarii