Elias Ymer — Nicholas David Ionel: pronosticuri Tenis ATP Parma Challenger

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Ymer vs. Ionel.

Miercuri la pranz, 12/06/2022, nu mai devreme de ora 17:00, Elias Ymer si Nicholas David Ionel vor juca in faza optimilor de finala a competitiei ATP Challenger Tour de la Parma (Italia, zgură). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaPublicWin – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cei doi jucatori: 1.28 @ Elias Ymer vs. 3.35 @ Nicholas David Ionel!

ELIAS YMER (#148 ATP)

Are douazeci si sase de ani, s-a nascut la Skara (Suedia) si are resedinta la Stockholm (Suedia), este jucator de mana dreapta ce executa reverul cu ambele maini, masoara in jur de 1,80m si beneficiaza de suportul antrenorului Christian Brydniak! Are zgura drept suprafata preferata, forehand-ul lovitura principala, n-a mai fost prezent in trecut pe zgura de la Parma challenger, iar pe parcursul lunilor mai si iunie n-a mai fost la fel de competitiv precum l-am regasit in startul sezonului (semifinalist la ATP Pune).

  • VICTORII Ymer vs. Ionel: nu au jucat

NICHOLAS DAVID IONEL (#328 ATP)

Are doar nouasprezece ani, s-a nascut si are resedinta la Bucuresti (Romania), este de asemenea dreptaci si executa backhand-ul cu ambele maini, masoara in jur de 1,85m si beneficiaza de suportul fostului mare tenismen roman – Andrei Pavel! La nivel de juniori a fost in urma cu doi ani clasat al #23-lea in lume, iar cel mai notabil rezultat ramane titlul de dublu de la Australian Open obtinut in 2020, facand pereche cu elvetianul Leandro Riedi. Trece prin cea mai buna perioada a carierei, urcand deja douazeci si unu de locuri in clasamentul live – al #307-lea in lume acum (un nou career-best pentru el).

  • VICTORII Ionel vs. Ymer: nu au jucat

Elias Ymer – Nicholas David Ionel: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o dorinta extraordinara de victorie a romanului si pe un mare plus de motivatie, venind si pe spatele unui boost de moral pe care l-a capatat dupa precedentele trei succesuri obtinute pe zgura de la Parma challenger! Nicholas David Ionel nu mai invinsese pana la acest turneu nici un adversar din TOP 200 ATP, dar acum a facut-o odata cu succesul in fata italianului Andrea Pellegrino (3-6 7-6 6-0) si nu s-a oprit aici – a obtinut prima victorie si in compania unui oponent din TOP 100 ATP – impotriva ibericului Roberto Carballes Baena (6-3 4-6 7-6 / un as expediat, doua duble greseli comise, si-a cedat serviciul de patru ori, realizand cinci break-uri din opt pe retur). De cealalta parte, deloc intr-o forma de moment satisfacatoare, suedezul de culoare Elias Ymer a trecut in runda inaugurala de portughezul Gastao Elias (7-6 6-4 / un as expediat, doua duble greseli comise, nu i-a oferit vreo minge de break adversarului – iar pe parte de retur a realizat un singur break, desi a avut noua oportunitati la dispozitie).

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
71 / 5 / 46
Calcul:
+1 104 RON
ROI:
9.0 %
Pariuri:
905 / 69 / 680
Calcul:
-3 567 RON
ROI:
-2.2 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 124
71 / 5 / 46
Calcul:
ROI: +0.1 %
Pariuri: 1668
905 / 69 / 680
Calcul
ROI: -2.2 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
(AH) +5,5 games @ Nicholas David Ionel

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Comentarii
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde