Elfsborg — Milsami: pariul zilei Europa Conference League

Acțiune

Expertul Legalbet, Maraz, vă recomandă un meci din Europa Conference League, la o cotă de 1.57.

Elfsborg(Suedia) şi Milsami( Moldova)  se vor întâlni în manşa tur din calificările Europa Conference League(al doilea tur), joi, 22  iulie, cu începere de la ora 19:45.

Elfsborg : forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Elfsborg ocupă locul al treilea în campionatul suedez, având 22 de puncte şi s-a impus cu 3-0 în faţa celor de la Ostersunds.

Elfsborg ( 4-3-3) Ronning-McVey, Maudo, Vaisanen,Strand - Gojani, Holst, Romer- Alm, Ndione, Okkels.Antrenor. Antrenor : Anthony Limbrick.

Milsami : forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Milsami e pe locul al doilea în prima ligă din Moldova, având 4 puncte după rundele disputate până acum.În meciul cel mai recent din campionat, s-au impus cu 1-0 în deplasarea de la Bălţi.

În turul I preliminar, moldovenii i-au eliminat pe bosniacii de la Sarajevo, după 0-0 acasă şi 1-0 în deplasare.

Milsami(4-2-3-1) Timbur - Arhirii, Racu,Bolohan,Dijnari - Lambarskiy, Amougui- Antoniuc, Puntus,Dedov - Ginsari.Antrenor: Serghei Dubrovin.

Elfsborg  - Milsami : Cote la pariuri şi pronostic

Suedezii evoluează într-o ligă mult mai bună, au un lot mai valoros şi sunt într-o formă competiţională bună, în vreme ce echipa moldoveană nu se numără printre cele mai bune din competiţia internă. Suedezii au o serie de victorii de patru meciuri cu un golaveraj 7-1 . Au pierdut o singură dată acasă în ultimele trei luni. Milsami nu a câştigat  în trei din ultimele șase jocuri din general și a marcat în total doar trei goluri în ultimele patru meciuri.Elfsborg poate inscrie in ambele reprize, asta va sugerez pentru meciul de la Boras.

Ponturi
Elfsborg va puncta în ambele reprize
Cf
Cote
1.57
Ponturi pentru Fotbal Ponturi pentru Conference League
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Elfsborg va puncta în ambele reprize
86%
12 voturi
Pariu castigator
14%
2 voturi
Total voturi: 14

Bonusuri

Mai multe sfaturi pentru întâlnirea

Toate pronosticurile pentru meci

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token