Cota 2 — 22 iulie 2021

Acțiune

Expertul Legalbet, Karbacher, vă recomandă Cota 2 de joi, 22 iulie 2021 19:00, care vine de la meciurile FK Austria Viena - Breiðablik Kopavogur şi IF Elfsborg - FC Milsami Orhei.

Pronosticuri FK Austria Viena - Breiðablik Kopavogur

FK Austria Viena şi Breiðablik Kopavogur vor juca pe "Franz Horr" din Viena, în manşa întâi a turului doi preliminar din Europa Conference League. Meciul va începe de la ora 19:00 şi conform caselor de pariuri online, FK Austria Viena este favorită. Aceasta s-a clasat pe locul 2 în play-out, însă a câştigat la baraj 3-0 semifinala cu TSV Hartberg şi 3-0 şi 2-1 finala cu Wolfsberger AC. Breiðablik a jucat deja în primul tur preliminar, eliminând-o cu 3-2 şi 2-0 pe Breiðablik. Islandezii sunt şi în plin campionat, fiind clasaţi după 12 etape pe locul 3, cu 23 puncte, după Valur Reykjavík 27 puncte şi Vikingur Reykjavík 26 puncte, ambele având un meci în plus disputat. Diferenţa de valoare şi de experienţă europeană est clar în favoarea "Die Veilchen", care în mod normal ar trebui să câştige la o diferenţă de cel puţin 2-3 goluri.

Ponturi pariuri sportive IF Elfsborg - FC Milsami Orhei

IF Elfsborg şi FC Milsami Orhei vor juca pe "Borås Arena" din Borås, în manşa întâi a turului doi preliminar din Europa Conference League. Meciul va începe de la ora 19:45 şi e de aşteptat ca echipa antrenată de Jimmy Thelin să câştige, având un lot mult mai valoros decât al moldovenilor. În plus, "Di Gule" sunt şi într-o formă foarte bună, câştigând 9 puncte în ultimele 3 etape disputate în campionatul Suediei. Elfsborg este pe locul 3 în clasamentul din Allsvenskan, la 4 puncte de liderul Malmö FF. FC Milsami a jucat îb turul întâi preliminar cu FK Sarajevo şi după un 0-0 acasă la Orhei, surprinzător, s-a impus cu 1-0 în Bosnia (Radu Gînsari 19). Echipa antrenată de Serghei Dubrovin este neînvinsă şi în Divizia Națională, unde are o victorie şi un egal, însă e greu de crezut că va evita înfrângerea în Suedia.

► Pronosticuri

► FK Austria Viena - Breiðablik Kopavogur: 1, cota 1.39

► IF Elfsborg - FC Milsami: Elfsborg peste 4,5 cornere, cota 1.57

► Cota 2 finală: 2.18

Ponturi
FK Austria Viena - Breiðablik 1 | Elfsborg peste 4,5 cornere
Cf
Cote
2.18
Ponturi pentru Fotbal Ponturi pentru Conference League
Va fi acest pariu castigator?
FK Austria Viena - Breiðablik 1 | Elfsborg peste 4,5 cornere
100%
15 voturi
Da
0%
0 voturi
Nu
Total voturi: 15

Bonusuri

Mai multe sfaturi pentru întâlnirea

Toate pronosticurile pentru meci

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token