Elche — Betis: pont din La Liga

Acțiune

Expertul Legalbet Silviu Tudor Samuilă vă propune un pariu din La Liga.

Partida Elche – Betis se joacă astăzi, ora 22:00, pe stadionul Manuel Martinez Valero (Elche)

Deplasare extrem de complicată pentru Betis în această seară. Veți spune că bat câmpii, că doar joacă împotriva unei echipe ca și retrogradate. Există însă niște elemente care îl stresează teribil pe Manuel Pellegrini. 

E clar că diferența de valoare dintre formații este imensă. Discutăm totuși de o echipă care încearcă să prindă o poziție în viitoarea ediție a Ligii Campionilor și alta care a acumulat doar nouă puncte în toată stagiunea, înregistrând un singur succes, un neverosimil 3-1 cu Villarreal pe stadion propriu.

Betis vine după două victorii consecutive, acasă cu Valladolid și în deplasare la Almeria, iar în prezent ocupă locul 5, având un avans de trei puncte față de Rayo Vallecano și patru puncte în spatele lui Atletico, ocupanta poziției de UCL. În plus, trupa din Sevilla a obținut patru victorii în cele cinci deplasări din 2023, un bilanț superior celui de pe teren propriu. Și totuși există un sâmbure de neliniște, dat de cele două absențe extrem de importante – Canales și Guido Rodriguez, primul accidentat, cel de-al doilea suspendat. Sunt doi fotbaliști cu experiență mare, care fac parte din ceea ce poate fi considerat nucleul dur al lui Betis. Cum va arăta echipa fără ei? Rămâne de văzut, iar Pellegrini e posibil să alinieze următoarea formulă de start:

Bravo – Sabaly, Pezzella, Luis Felipe, Miranda – Guardado, Carvalho – Henrique, Fekir, Juanmi – Ayoze

Elche este o formație în genunchi. Nu doar că e ultima clasată, dar penultimul loc, Valencia, e la 11 puncte distanță! Are doar 15 goluri marcate și 45 primite, adică cel mai slab atac și cea mai slabă apărare din La Liga. Vine după două înfrângeri în care nu a înscris (0-1 cu Espanyol și 0-4 la Madrid), însă ar putea fi încurajată de faptul că în 2023 a obținut totuși patru puncte acasă din 12 posibile.

Elche – Betis: cote și pronostic

Întrebarea pe care toată lumea și-o pune este cum va arăta Betis fără cei doi absenți de marcă. Probabil că acesta este și motivul pentru care bookmakerii au dat o cotă atât de mare unei victorii a lui Betis, 2.10. Cred însă ca Pellegrini este un antrenor cu suficientă experiență, care are un lot atât de valoros, încât să depășească cele două neajunsuri. Dacă pun cap la cap aceste infromații cu cele refritoare la oamenii care îi lipsesc și lui Manchin - Carmona (suspendat) și Magallan (probleme de sănătate) – ajung totuși la concluzia că merită încercată cota aia de care scriam mai sus, pusă la bătaie de cei de la Conticazino. Bate Betis!

Ponturi
Victorie Betis
Cf
Cote
2.10
Ponturi pentru Fotbal Ponturi pentru La Liga
Va fi acest pariu castigator?
Victorie Betis
0%
0 voturi
Da
0%
0 voturi
Nu
Total voturi: 0

Bonusuri

Mai multe sfaturi pentru întâlnirea

Toate pronosticurile pentru meci
Copy the token