El Salvador — SUA: ponturi pariuri Liga Națiunilor

Câștigătoarea ultimei ediții de Nations League din zona Concacaf, SUA, își continuă parcursul pentru apărarea trofeului în El Salvador, miercuri.

El Salvador: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Câștigătoare a Ligii valorice B din zona COCACAF, El Salvador a promovat și e prima în grupă grație unei victorii - 3-1 - și al unui egal (2-2). Ambele partide au fost jucate împotriva Grenadei, astfel că dubla cu SUA va fi decisivă în configurația finală a grupei.

"Los Cuscatlecos" au ca obiectiv să nu retrogradeze și par că au făcut destul pentru acest deziderat, având în vedere rezultatele contra Grenadei. Câștigarea grupei ar fi un adevărat vis, El Salvador urmând a avea șansa să meargă în faza finală a competiției, care se va disputa în iunie 2023. Această grupă contează și drept criteriu de calificare pentru Gold Cup 2023, astfel că miza e mare pentru băieții lui Hugo Perez. 

Gazdele de miercuri au visat o perioadă chiar la calificarea la Mondialul din Qatar, dar seceta se va prelungi cel puțin încă 4 ani: din 1982 El Salvador nu a mai participat la un turneu final de CM. El Salvador a mai întâlnit SUA anul acesta, în calificările pentru Mondial, iar de la acel eșec (din ianuarie) ceva s-a rupt în jocul gazdelor de la mijlocul acestei săptămâni. Au mai câștigat doar două partide din cele 8 jucate.

Trebuie notat că actualul selecționer al lui El Salvador este american, Hugo Perez contribuind decisiv la calificarea SUA la Mondialul din Italia 1990. Dar legăturile dintre cele două formații nu se opresc aici, nu mai puțin de 6 jucători din naționala lui El Salvador jucând în MLS (restul evoluează în campionatul intern).

SUA: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

SUA e într-o formă foarte bună, băieții lui Greg Berhalter având o fereastră internațională plină de succese. Au început cu un amical contra Marocului, câștigat cu 3-0, pentru ca apoi, 4 zile mai târziu, să obțină o remiză albă cu Uruguay, pe teren propriu. A fost al 25-lea meci la rând pe tărâm american fără înfrângere pentru yankeii.

Statele Unite au intrat mai târziu în cursa pentru Nations League, sâmbăta trecută reușind să învingă cu un categoric 5-0 pe Grenada. Cu acest succes, SUA a egalat cea mai lungă serie de meciuri fără înfrângere din istoria recentă, tocmai în perioada 2013-2015 având un parcurs la fel de bun.

Oaspeții se bazează pe un lot extrem de tânăr și talentat, SUA având cea mai scăzută medie de vârstă dintre toate formațiile calificate la Mondial (24 ani și 1 lună). Viitorul se anunță glorios pentru SUA, iar un succes în El Salvador e obligatoriu înainte de amicalele din septembrie, ultimele înainte de Mondialul din Qatar.

SUA se bazează pe o serie de vedete din fotbalul mare - McKennie, Aaronson, Carter-Vickers -, dar așteptările cele mai mari se leagă de atacantul Jesus Ferreira. Acesta e într-o formă fantastică, marcând de 4 ori contra Grenadei.

El Salvador - SUA: Cote la pariuri și pronostic

În ultimii 10 ani, El Salvador și SUA s-au întâlnit de 6 ori, yankeii reușind să se impună de 5 ori (un egal). De altfel, în cele 19 întâlniri jucate în istorie între cele două echipe, Statele Unite nu a pierdut niciodată.

Credem că tradiția se va respecta și de această dată, diferența de valoare dintre cele două echipe fiind una enormă. În partida din ianuarie, El Salvador nu a reușit să trimită niciun șut pe poarta americanilor, lucru care spune multe despre forța celor două naționale. Mizăm pe un succes al oaspeților și pe cel puțin două goluri în meci, iar un astfel de pariu primește o cotă excelentă la Superbet: 1,67.

Predicție: SUA & Peste 1,5 goluri.

Legalbet.ro vă oferă zilnic ponturi si bilete care au cote interesante, atent studiate, de la cele mai bune case de pariuri licențiate în România. Înainte de a folosi sugestiile noastre, nu uitați să treceți prin filtrul gândirii voastre partidele și, mai important, nu mizați niciodată pe banii pe care nu vi-i permiteți să îi pierdeți.

Jurnalist sportiv cu o vasta experienta in spate.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
8 / 0 / 11
Calcul:
-569 RON
ROI:
-29.9 %
Pariuri:
201 / 1 / 156
Calcul:
-1 430 RON
ROI:
-4.0 %
Cristian Mihala

Jurnalist sportiv cu o vasta experienta in spate.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 20
8 / 0 / 11
Calcul:
ROI: -0.3 %
Pariuri: 359
201 / 1 / 156
Calcul
ROI: -4.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
SUA & Peste 1,5 goluri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Comentarii