EG — Thunder Awaken
Incheiat

EG — Thunder Awaken: ponturi The International 11

Acțiune

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda un pronostic de la partida EG - Thunder Awaken, de la The International 11.

Joi dimineata, de la ora 05:00, in prima runda de upper-bracket de la The International 11, avem meciul Evil Geniuses - Thunder Awaken.

EG - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Evil Geniuses a prins direct un loc la acest TI, dar fara mari performante in actuala stagiune. Locul 13 la ESL One Stockholm in 2022 si iar o performanta modesta la Arlington Major, locul 9/12. Doar ca inceputul de grupa a fost senzational pentru americani. Trei victorii in prima zi, cu adversari redutabili, precum LGD si OG, dar si cu rivala care i-a pus cele mai mari probleme in NA, Soniqs. In cele din urma, EG a terminat grupa A pe prima pozitie, cu 7 victorii si 2 infrangeri.

Thunder Awaken - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Thunder Awaken este una dintre cele mai frumoase echipe din Dota 2. Un stil agresiv, cu teamfighturi devreme. Baietii sunt toti din Peru si joaca impreuna de un an de zile, cu exceptia lui Sacred, care s-a alaturat pe pozitia 3 in februarie 2022. In acest timp, au castigat Tour 2 si 3 din DPC in America de Sud si s-au calificat la turnee importante, ca ESL One Stockholm, ESL One Malaysia si Arlington Major. In grupa B, au pierdut un singur duel, contra celor de la Entity, echipa care abia a prins play-off-ul. TA a terminat pe locul 3, cu 2 victorii, 6 remize si un esec.

EG - TA: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Ambele echipe au depasit asteptarile in grupa. Abed a fost mult mai influent decat ne asteptam pentru Evil Geniuses, in timp ce Thunder Awaken a stiut de fiecare data ce eroi sa-i aleaga lui Sacred pentru ca acesta sa aiba un impact cat mai devreme. Ajuta si faptul ca Pakazs e un carry care nu sta doar in padure sa farmeze. Pronosticul poate sa iasa lejer si in doua harti, dar e garatant pentru o eventuala harta decisiva. E play-off-ul si fiecare echipa va cauta sa nu cedeze deloc spatiu.

Ponturi
Thunder Awaken peste 40,5 kill-uri
Cf
Cote
1.43
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Thunder Awaken peste 40,5 kill-uri
0%
0 voturi
Pariu castigator
0%
0 voturi
Total voturi: 0

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token