Dusan Lajovic vs Laslo Djere
Incheiat

Dusan Lajovic vs Laslo Djere: pronosticuri Tenis Rio de Janeiro

Acțiune

Tipster-ul Legalbet Marian oferă predicţia sa din tenis pentru meciul Lajovic vs. Djere.

Joi dimineaţă, 22/02/2024, nu mai devreme de ora 01:00, Dusan Lajovic şi Laslo Djere vor juca în faza optimilor de simplu masculin a competiţiei ATP World Tour de la Rio de Janeiro (Brazilia, zgură). Una dintre casele de pariuri online licenţiate în România888sport – ne oferă următoarele cote la victorie pentru cei doi jucători: 2.35 @ Dusan Lajovic vs. 1.60 @ Laslo Djere! 

DUSAN LAJOVIC (#58 ATP)

Dusan Lajovic (treizeci şi trei de ani) s-a născut la Belgrad (Serbia) şi are reşedinţa la Stara Pazova (Serbia), este jucător de mână dreaptă care execută backhand-ul cu o singură mână, măsoară în jur de 1,83m şi beneficiază de suportul antrenorului Jose Perlas! A fost la un moment dat clasat al 23-lea în lume la simplu (29/04/2019), are-n palmares două titluri de nivel ATP World Tour la simplu – ambele cucerite pe zgură, de departe suprafaţa preferată a experimentatului tenismen sârb. Prezent pentru a 10-a oară în carieră la turneul ATP de la Rio de Janeiro – are de apărat sfertul de finală de anul trecut! 

● VICTORII Lajovic vs. Djere: 6-3 6-3 (Umag, 2015, zgură), 6-2 6-4 (Rio de Janeiro, 2023, zgură)

LASLO DJERE (#35 ATP)

Laslo Djere (douăzeci şi opt de ani) s-a născut şi are reşedinţa la Senta, Vojvodina (Serbia), este la rându-i dreptaci dar execută reverul cu ambele mâini, măsoară în jur de 1,88m şi beneficiază de suportul antrenorului Jaroslav Levinsky! A fost la un moment dat clasat al 27-lea în lume la simplu (10/06/2019) şi are-n palmares tot două titluri de nivel ATP World Tour – unul cucerit chiar aici pe zgura de la Rio de Janeiro (2019); anul trecut era eliminat în faza optimilor de finală la turneul menţionat anterior. Nu are parte de cel mai bun start de sezon (doar două victorii), dar rămâne un tenismen valoros şi periculos!

● VICTORII Djere vs. Lajovic: 4-6 6-4 6-2 (Prostejov challenger, 2015, zgură), 6-4 6-4 (Madrid Masters, 2019, zgură), 6-4 7-5 (Sardinia ATP, 2020, zgură)

Dusan Lajovic – Laslo Djere: Cote la pariuri şi predicţii pariuri

Mizez pe o partidă (per total) echilibrată şi deschisă oricărui rezultat, deoarece se vor înfrunta doi tenismeni experimentaţi, aşa-zişi “zgurişti” la bază – colegi de mulţi ani în echipa de “Davis Cup” a Serbiei (aşadar, se cunosc foarte bine unul pe celălalt) şi de valori relativ apropiate în acest moment! Dusan Lajovic a avut nevoie de set decisiv (şi chiar a salvat o minge de meci) pentru a-l elimina în runda inaugurală de la Rio de Janeiro ATP pe columbianul Daniel Elahi Galan (4-6 7-6 6-1 / patru aşi expediaţi, o dublă greşeală comisă, şi-a cedat serviciul de trei ori, realizând un total de patru break-uri pe parte de retur), în timp ce Laslo Djere l-a dominat copios în aceeaşi fază a competiţiei pe ibericul Bernabe Zapata Miralles (6-3 6-1 / trei aşi expediaţi, o singură dublă greşeală comisă, şi-a cedat serviciul o singură dată, realizând un total de cinci break-uri pe parte de retur).

● Îţi mulţumim că ai citit acest articol! Rămâi alaturi de noi, deoarece avem zilnic şi mai multe ponturi din tenis şi propuneri de bilete interesante, doar de la casele de pariuri online licenţiate în România!

Ponturi
Peste 20,5 game-uri în meci
Cf
Cote
1.57
Ponturi pentru Tenis Ponturi pentru ATP
Va fi acest pariu castigator?
Peste 20,5 game-uri în meci
100%
1 vot
Da
0%
0 voturi
Nu
Total voturi: 1

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token