Dundalk - Levadia. Pontul lui IulianGGMU

Expertul Legalbet, IulianGGMU, va recomanda meciul dintre Dundalk si Levadia Tallinn, la o cota de 1.67

Dundalk - Levadia. Pontul lui IulianGGMU

Joi se vor disputa meciurile din mansa a doua a primului tur preliminar din Europa League, iar una dintre aceste confruntari va avea loc la Dundalk, unde formatia locala primeste vizita estonienilor de la Levadia Tallinn. In tur a fost 1-0 pentru irlandezi.


Dundalk are avantajul unul gol, dar cred ca este suficient pentru a spera la o calificarea in turul al doilea, in special ca va juca si acasa, iar “Oriel Park” este locul unde a scos multe rezultate notabile. Connolly a avut grija sa fie la finalizare in partida din tur, acela fiind al 12-lea succes consecutiv pe care liderul din Premier Division l-a obtinut in toate competitiile. Exceptand infrangerea din Super Cupa, de la inceputul lunii februarie, Dundalk a reusit ca pe teren propriu sa ramana neinvinsa, legand 15 meciuri in care a scos cel putin un rezultat de egalitate si mai mult decat atat, in tot acest interval a luat doua goluri de la o singura echipa.


Levadia Tallinn este si ea o echipa in plin campionat, dar spre deosebire de adversara ei, ocupa locul al treilea in Meistrliiga, cu trei puncte mai putine decat Kalju, liderul la zi din Estonia. Din nefericire pentru ea, in lipsa unor adversari de nivel inalt, cu greu s-a putut ridica la pretentiile unui duel din Europa League si in meciul disputat in urma cu o saptamana a comis erori destul de mari, care acum o pun in postura sa fie obligata pentru a inscrie de el putin doua ori mai mult decat adversarul, pentru a se putea califica in turul urmator. Ultima data cand s-a intamplat sa castige pe teren strain in cupele europene, a fost in urma cu doi ani, 2-0, cu o formatie din Insulele Feroe.


Spre deosebire de meciul disputat in prima mansa, acum se schimba mai multe, printre care si faptul ca nu exista cale de mijloc. Daca se vrea in turul al doilea, Levadia trebuie sa joace cel mai bun fotbal al sau, in timp ce Dundalk are avantajul de a incerca sa loveasca pe contraatac, asa cum des obisnuieste si in meciurile din campionat. Nevoia de gol a oaspetilor ar putea lasa spatii de care Dundalk sa profite, astfel, probabil ca acum golurile isi vor face simtita prezenta. Pe "Oriel Park", din 13 meciuri jucate de irlandezi in acest sezon de campionat, noua s-au incheiat spectaculos, cu cel putin trei reusite.

 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.67
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
47 / 2 / 32
Calcul:
-579 RON
ROI:
-7.1 %
Pariuri:
1785 / 34 / 1110
Calcul:
-9 976 RON
ROI:
+1.0 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 82
47 / 2 / 32
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 2937
1785 / 34 / 1110
Calcul
ROI: +1.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Peste 2,5 goluri
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide