Dominik Koepfer vs Nuno Borges
Incheiat

Dominik Koepfer vs Nuno Borges: pronosticuri Tenis Delray Beach

Acțiune

Tipster-ul Legalbet Marian oferă predicţia sa din tenis pentru meciul Koepfer vs. Borges.

Marţi dimineaţă, 13/02/2024, nu mai devreme de ora 01:30, Dominik Koepfer şi Nuno Borges vor juca în primul tur de simplu masculin al competiţiei ATP World Tour de la Delray Beach (Statele Unite, hard outdoor). Una dintre casele de pariuri online licenţiate în România888sport – ne oferă următoarele cote la victorie pentru cei doi jucători: 1.65 @ Dominik Koepfer vs. 2.25 @ Nuno Borges!

DOMINIK KOEPFER (#59 ATP)

Dominik Koepfer (douăzeci şi nouă de ani) a disputat în luna august a anului trecut prima finală de nivel ATP World Tour – la dublu – pe hardul outdoor de la Los Cabos Open (Mexic), competiţie în cadrul căreia a ajuns până în semifinale şi la simplu! A cucerit turneele de nivel ATP Challenger Tour de la Mexico City (zgură) şi Torino (zgură) – la simplu – şi-a mai disputat finale la San Luis Potosi challenger (zgură), Praga challenger (zgură) şi Calgary challenger (hard indoor). A debutat cu un alt titlu şi-n sezonul regulat – pe hardul outdoor de la Canberra challenger (Australia); a mai fost prezent pe asfaltul turneului ATP World Tour de la Delray Beach doar în anul 2019 (era eliminat încă din faza calificărilor pe atunci).

● VICTORII Koepfer vs. Borges: nici o victorie

NUNO BORGES (#46 ATP)

Nuno Borges (douăzeci şi şase de ani) s-a născut şi are reşedinţa la Maia, Porto (Portugalia), este jucător de mână dreaptă care execută reverul cu ambele mâini, măsoară în jur de 1,85m şi beneficiază de suportul cuplului de antrenori format din Rui Machado & Hugo Anao! Locul pe care-l ocupă în prezent în ierarhia mondială de simplu reprezintă şi aşa-zisul “career-best” al tenismenului portughez. Şi el are-n palmares un titlu de nivel ATP World Tour – la dublu – pe zgura de la Estoril Open (2022, Portugalia) – anul trecut cucerind turneele ATP Challenger de la Phoenix (asfalt), Monterrey (asfalt) şi Maia (zgură). A mai fost prezent la Delray Beach ATP şi la ediţia precedentă – eliminat în faza optimilor de finală atunci!

● VICTORII Borges vs. Koepfer: 7-6 6-4 (Antwerp ATP, 2023, hard indoor)

Dominik Koepfer – Nuno Borges: Cote la pariuri şi predicţii pariuri

Mizez pe o partidă (per total) echilibrată – pe tiparul precedentului meci direct desfăşurat în sezonul anterior – dar de această dată mă aştept ca neamţul să fie mai dominant pe acest tip de suprafaţă (hard outdoor), mai ales că va evolua în Statele Unite (unde a petrecut cel mai mult timp de-a lungul carierei). Dominik Koepfer a fost prezent săptămâna trecută pe hardul indoor al turneului ATP World Tour de la Dallas – acolo unde a învins adversari precum americanul Aleksandar Kovacevic (6-4 7-6) sau australianul Rinky Hijikata (6-3 7-6) şi-a pierdut la limită duelul cu viitorul campion: americanul Tommy Paul (5-7 3-6). De cealaltă parte, portughezul Nuno Borges a evoluat ultima dată în 02/02/2024 – în Finlanda (pe hard indoor) în cadrul competiţiei “Davis Cup” – cedând clar duelul cu “gazda” Otto Virtanen (2-6 1-6).

● Îţi mulţumim că ai citit acest articol! Rămâi alaturi de noi, deoarece avem zilnic şi mai multe ponturi din tenis şi propuneri de bilete interesante, doar de la casele de pariuri online licenţiate în România!

Ponturi
Victorie @ Dominik Koepfer
Cf
Cote
1.65
Ponturi pentru Tenis Ponturi pentru ATP
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Victorie @ Dominik Koepfer
100%
1 vot
0%
0 voturi
Anulat
Total voturi: 1

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token