Dominik Koepfer vs Holger Rune
Incheiat

Dominik Koepfer vs Holger Rune: pronosticuri Tenis Acapulco

Acțiune

Tipster-ul Legalbet Marian oferă predicţia sa din tenis pentru meciul Koepfer vs. Rune.

Vineri dimineaţă, 01/03/2024, nu mai devreme de ora 04:00, Dominik Koepfer şi Holger Rune vor juca în faza sferturilor de simplu masculin a competiţiei ATP World Tour de la Acapulco (Mexic, hard outdoor). Una dintre casele de pariuri online licenţiate în România888sport – ne oferă următoarele cote la victorie pentru cei doi jucători: 3.50 @ Dominik Koepfer vs. 1.33 @ Holger Rune!

DOMINIK KOEPFER (#58 ATP)

Dominik Koepfer (douăzeci şi nouă de ani) a ajuns la un total de zece victorii (cu doar trei înfrângeri suferite) pe parcursul sezonului regulat – cu turneu cucerit la Canberra challenger (Australia, hard outdoor), sfert de finală disputat la Dallas ATP (Statele Unite, hard indoor) şi acum un alt sfert de finală pe asfaltul turneului ATP World Tour de la Acapulco (pe care l-a mai onorat cu prezenţa doar în anul 2021 – atunci când se oprea tocmai în penultimul act al competiţiei). Vine după două meciuri câştigate în set decisiv – în primul tur cu francezul Terence Atmane (6-4 4-6 6-0) şi-n “optimi” cu Frances Tiafoe! A urcat deja zece poziţii în clasamentul live de simplu – înregistrând astfel un nou aşa-zis “career-best”. 

● VICTORII Koepfer vs. Rune: nu au jucat

HOLGER RUNE (#7 ATP)

Holger Vitus Nødskov Rune (douăzeci de ani) are ocazia să-şi egaleze precedentul rezultat obţinut pe asfaltul turneului ATP de la Acapulco (semifinala pierdută în faţa australianului Alex De Minaur); ar fi a treia semifinală pe care ar disputa-o în sezonul regulat tânărul, talentatul şi deja experimentatul am putea spune danez – după cele de la Brisbane (hard outdoor) şi Montpellier (hard indoor). N-a cedat set până în această fază a competiţiei, eliminând pe parcurs adversari precum americanul Michel Mmoh (6-2 6-3) în runda inaugurală, respectiv sârbo-americanul Aleksandar Kovacevic în faza optimilor de finală.

● VICTORII Rune vs. Koepfer: nu au jucat

Dominik Koepfer – Holger Rune: Cote la pariuri şi predicţii pariuri

Mizez pe o partidă în care danezul va fi cel mai eficient în special în schimburile de mingi care se vor prelungi (fiind totuşi un aşa-zis zgurist la bază), în timp ce “outsider”-ul neamţ va încerca să fie cât mai eficient cu prima minge de serviciu şi să scurteze punctele (atacuri în special de pe forehand). Dominik Koepfer a produs deja o surpriză în faza optimilor de finală de la Acapulco ATP – eliminându-l pe al 16-lea tenismen al lumii, americanul Frances Tiafoe (6-4 5-7 6-1 / unsprezece aşi expediaţi, şi-a cedat serviciul de trei ori, realizând un total de şase break-uri pe parte de retur – treizeci şi două de lovituri direct câştigătoare, cu doar zece erori neforţate); de cealaltă parte, Holger Rune a dispus de un alt reprezentant al Statelor Unite – Aleksandar Kovacevic (7-6 6-2 / unsprezece aşi expediaţi, nu şi-a cedat deloc serviciul, realizând două break-uri pe parte de retur – joc ofensiv practicat de nordic, cu urcări dese şi-n preajma fileului, acolo unde a câştigat 14 din cele 20 de puncte puse-n joc în acest mod).

● Îţi mulţumim că ai citit acest articol! Rămâi alaturi de noi, deoarece avem zilnic şi mai multe ponturi din tenis şi propuneri de bilete interesante, doar de la casele de pariuri online licenţiate în România!

Ponturi
Holger Rune & peste 18,5 game-uri în meci
Cf
Cote
1.75
Ponturi pentru Tenis Ponturi pentru ATP
Va fi acest pariu castigator?
Holger Rune & peste 18,5 game-uri în meci
100%
1 vot
Da
0%
0 voturi
Nu
Total voturi: 1

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token