Diego Schwartzman — Jack Draper: pronosticuri Tenis ATP Eastbourne

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Schwartzman vs. Draper.

Miercuri la pranz, 22/06/2022, nu mai devreme de ora 17:30, Diego Schwartzman si Jack Draper vor juca in faza optimilor de finala a competitiei ATP World Tour de la Eastbourne (Marea Britanie, iarbă). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaPublicWin – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cei doi jucatori: 2.50 @ Diego Schwartzman vs. 1.60 @ Jack Draper!

DIEGO SCHWARTZMAN (#15 ATP)

Are douazeci si noua de ani, s-a nascut si are resedinta la Buenos Aires (Argentina), este jucator de mana dreapta ce executa reverul cu ambele maini, masoara in jur de doar 1,70m si beneficiaza de suportul antrenorilor Juan Ignacio Chela & Alejandro Fabbri! N-a fost niciodata un tenismen care sa “rupa gura targului” pe iarba – noua victorii si treisprezece infrangeri adunate pe acest tip de suprafata. A mai fost prezent in doua randuri la ATP Easbourne – 2017 (primul tur), 2018 (faza optimilor de finala).

  • VICTORII Schwartzman vs. Draper: nu au jucat

JACK DRAPER (#108 ATP)

Are doar douazeci de ani si dupa acest turneu si ocazia de a intra in premiera in prima suta mondiala, in conditiile in care n-a mai fost prezent in trecut pe iarba turneului ATP de la Eastbourne si fiecare tur avansat ii aduce puncte importante in cont! S-a nascut la Sutton – Londra (Marea Britanie) si tot acolo are resedinta, este jucator de mana stanga ce executa backhand-ul cu ambele maini, masoara in jur de 1,93m si poseda un prim serviciu percutant, beneficiind de suportul antrenorului James Trotman.

  • VICTORII Draper vs. Schwartzman: nu au jucat

Diego Schwartzman – Jack Draper: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o noua evolutie buna a britanicului, care agreeaza mult mai mult acest tip de suprafata pe care putem spune ca a crescut, acesta avand in spate si suportul publicului din tribune! Jack Draper i-a aplicat o adevarata corectie americanului Jenson Brooksby (6-2 6-2 / in jur de o ora petrecuta pe teren, timp in care a expediat noua asi, n-a comis vreo dubla greseala, nu i-a oferit vreo ming de break adversarului, fructificandu-le pe toate cele patru pe care si le-a procurat pe retur) in runda inaugurala, al #34-lea tenismen al lumii. De cealalta parte, sud-americanul Diego Sebastian Schwartzman vine pe iarba de la Eastbourne dupa ce saptamana trecuta s-a facut de ras in duelul din runda inaugurala de la Queen’s Club avut cu veteranul american Sam Querrey (1-6 4-6 / nu si-a procurat vreo minge de break pe parte de retur, oferindu-i oponentului patru oportunitati de break – trei dintre ele fructificate de acesta).

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
71 / 5 / 46
Calcul:
+1 104 RON
ROI:
9.0 %
Pariuri:
905 / 69 / 680
Calcul:
-3 567 RON
ROI:
-2.2 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 124
71 / 5 / 46
Calcul:
ROI: +0.1 %
Pariuri: 1668
905 / 69 / 680
Calcul
ROI: -2.2 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Victorie @ Jack Draper

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Comentarii
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde