Diane Parry — Anca Alexia Todoni
Incheiat

Diane Parry — Anca Alexia Todoni: pronosticuri Tenis Florianopolis

Acțiune

Tipster-ul Legalbet Marian oferă predicţia sa din tenis pentru meciul Parry vs. Todoni.

Marţi seară, 21/11/2023, nu mai devreme de ora 19:00, Diane Parry şi Anca Alexia Todoni vor juca în primul tur de simplu feminin a competiţiei WTA Challenger de la Florianopolis (Brazilia, zgură). Una dintre casele de pariuri online licenţiate în România – 888sport – ne oferă  următoarele cote la victorie pentru cele două jucătoare: 1.52 @ Diane Parry vs. 2.45 @ Anca Alexia Todoni!

DIANE PARRY (#91 WTA)

Diane Parry (douăzeci şi unu de ani) s-a nascut la Nice (Franţa) şi are reşedinta la Boulogne-Billancourt (Franţa) – a fost la un moment dat numărul unu mondial la nivel de junioare, dar momentan n-a concretizat acel talent şi la nivel de profesioniste – fiind doar a #58-a în lume (cel mai sus) în ierarhia de simplu (24/10/2022). Are-n palmares două titluri de nivel WTA Series Tour – la dublu – ambele cucerite pe parcursul sezonului regulat pe hardul outdoor de la Merida (Mexic) şi pe zgura de la Lausanne (Elveţia). Este jucătoare de mână dreaptă, execută reverul cu o singură mână şi măsoară-n jur de 1,70m!

VICTORII Parry vs. Todoni: nu au jucat

ANCA ALEXIA TODONI (#256 WTA)

Anca Alexia Todoni (nouăsprezece ani) s-a născut şi are reşedinţa la Timişoara (România) – a debutat recent (11/11/2023) în echipa de “Fed Cup” a României, făcând pereche cu mult mai experimentata Monica Niculescu în partida cu sârboaicele Kozarov/Krunic (6-1 7-6) şi-a făcut pe parcursul sezonului regulat un salt impresionant de peste cinci sute de poziţii în ierarhia mondală de simplu, cucerind un total de patru ITF-uri pe zgură la Kranjska Gora (Slovenia), Bucureşti (România), Osijek (Croaţia) şi Bistriţa (România). Este la rându-i dreptace, execută backhand-ul cu ambele mâini şi-i agresivă-n joc!

VICTORII Todoni vs. Parry: nu au jucat

Diane Parry – Anca Alexia Todoni: Cote la pariuri şi predicţii pariuri

Mizez pe o partidă-n care “outsider”-ul care vine din România poate produce surpriza, în contextul în care franţuzoaica a acumulat ceva oboseală pe parcursul saptamanii precedente – iar timişoreanca a debutat deja cu victorie pe zgura turneului WTA Challenger de la Florianopolis (adaptându-se astfel la suprafaţă şi condiţiile de joc din Brazilia). Diane Parry a evoluat în opt meciuri oficiale (simplu şi dublu) saptamana trecuta pe zgura turneului WTA Challenger de la Colina (Chile) – acolo unde a pierdut finala (tocmai din cauza epuizării fizice) în faţa cehoaicei de şaptesprezece ani – Sara Bejlek (2-6 1-6). De cealaltă parte, Anca Alexia Todoni a învins-o în faza calificărilor de la Florianopolis challenger pe olandeza Eva Vedder (6-4 6-1 / un singur as expediat, două duble greşeli comise, i-a oferit cinci mingi de break oponentei, dar şi-a cedat serviciul o dată – fructificând toate cele patru mingi de break pe retur).

● Îţi mulţumim că ai citit acest articol! Rămâi alaturi de noi, deoarece avem zilnic şi mai multe ponturi din tenis şi propuneri de bilete interesante, doar de la casele de pariuri online licenţiate în România!

Ponturi
Minim1set @ Anca Alexia Todoni
Cf
Cote
1.60
Ponturi pentru Tenis Ponturi pentru WTA
Va fi acest pariu castigator?
Minim1set @ Anca Alexia Todoni
100%
1 vot
Da
0%
0 voturi
Nu
Total voturi: 1

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token