Alege turneul
Detroit Red Wings — Toronto Maple Leafs
Incheiat

Detroit Red Wings — Toronto Maple Leafs: ponturi și pronosticuri hochei pe gheață NHL, 17.11.2023

Acțiune

Expertul Legalbet, IulianGGMU, vă recomandă o partidă de hochei pe gheață din NHL, la o cotă de 1.47.

Avicii Arena din Stockholm găzduiește meciul dintre Detroit Red Wings și Toronto Maple Leafs. Jocul face parte din sesiunea Global Series a NHL și va începe de la ora 21:00.

Detroit Red Wings

  • Rezultatele obținute de Detroit în ultimul timp nu sunt încurajatoare, iar cota mai mare primită din partea caselor de pariuri online este cea mai bună dovadă că nu va avea nici acum un meci ușor.
  • Nivelul pe care l-a arătat în ultimele patru jocuri a fost unul alerg, dar a câștigat doar unul din acele meciuri. În runda anterioară a fost învinsă după prelungiri, scor 5-4 în disputa cu Ottawa Senators, în deplasare.
  • Detroit Red Wings se află pe locul 4 al Conferinței de Est, cu 19 puncte. Are cel mai bun atac, cu 59 de reușite, dar în același timp cea mai slabă apărare dintre primele șapte clasate.
  • Dylan Larkin este omul cu golul din lotul lui Detroit. Americanul a înscris 5 goluri și a oferit 12 pase decisive.

Echipă probabilă:

Husso – Seider, Walman – Raymond, Larkin, DeBrincat

Antrenor: Derek Lalonde

Toronto Maple Leafs

  • Prestația canadienilor a fost la un cu totul alt nivel decât a multor echipe și totul a fost la superlativ. În urma unui alt joc excelent făcut acasă, Maple Leafs a trecut cu 5-2 de Vancouver Canucks. Condusă cu 1-0 și 2-1, a avut tăria să revină prin golurile lui Nylander, Gregor, Robertson și Noah Kampf.
  • Astfel, Toronto înregistrează a cincea partidă consecutivă în care s-au înscris peste 5.5 goluri. Asta confirmă faptul că are una dintre cele mai bune ofensive, dar și una dintre cele mai timide defensive dintre echipele cu aspirații la play-off.
  • Ocupanta locului 6 în Conferința de Est, Toronto Maple Leafs are 18 puncte și +5 în dreptul golaverajului. 8 din aceste puncte au venit jucând pe terenul celorlalte echipe.
  • William Nylander (Suedia) este cel mai bun marcator al oaspeților. A înscris 10 goluri și a oferit 12 pase decisive.

Echipă probabilă:

Samsonov – Brodie, Rielly – Knies, Matthews, Marner

Antrenor: Sheldon Keefe

Detroit Red Wings – Toronto Maple Leafs: cote la pariuri și pronosticuri

Câștigătoare în ultimele două jocuri, Toronto merge încrezătoare în șansa ei și sunt convins că lasă o impresie bună. Cu toate acestea, Detroit a tot avut o replică bună pentru ea și a învins-o în trei din ultimele patru jocuri. În toate aceste partide s-au înscris 25 de goluri, iar după cum a arătat ofensiva oaspeților, un meci cu multe goluri se vede.

Prin intermediul Legalbet.ro descoperi avancronici pariuri sportive din toate ramurile, cât și bilete fotbal, cota 2 zilnică pe care le poți plasa la cele mai bune case de pariuri licențiate în România. Pariază responsabil!

Ponturi
Peste 5.5 goluri
Cf
Cote
1.47
Ponturi pentru Hochei Ponturi pentru NHL
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Peste 5.5 goluri
0%
0 voturi
0%
0 voturi
Pariu pierzator
Total voturi: 0

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token