Dayana Yastremska — Victoria Azarenka
Incheiat

Dayana Yastremska — Victoria Azarenka: pronosticuri Tenis Guadalajara

Acțiune

Tipster-ul Legalbet Marian oferă predicţia sa din tenis pentru meciul Yastremska vs. Azarenka.

Marţi seară, 19/09/2023, nu mai devreme de ora 23:30, Dayana Yastremska şi Victoria Azarenka vor juca în runda a doua de simplu feminin a competiţiei WTA Series Tour de la Guadalajara (Mexic, hard outdoor). Una dintre casele de pariuri online licenţiate în România – 888sport – ne oferă următoarele cote la victorie pentru cele două jucătoare: 3.70 @ Dayana Yastremska vs. 1.27 @ Victoria Azarenka!

DAYANA YASTREMSKA (#102 WTA)

Are douazeci şi trei de ani, dar destul de multa experienta-n spate la nivel WTA Series Tour deja – fiind la un moment dat clasata a #21-a in lume la simplu (20/01/2020), avand in palmares un total de trei titluri de simplu la acest nivel (cu alte doua finale pierdute). Prefera sa evolueze-n general pe suprafetele rapide, iar in sezonul regulat a reuşit sa caştige doar turneul WTA Challenger de la Kozerki (Polonia, hard outdoor). Este jucatoare de mana dreapta care executa reverul cu ambele maini, masoara-n jur de 1,75m şi n-a mai fost prezenta-n trecut pe asfaltul turneului WTA de la Guadalajara!

● VICTORII Yastremska vs. Azarenka: 7-5 7-5 (Toronto Masters, 2019, hard outdoor)

VICTORIA AZARENKA (#23 WTA)

A ajuns şi bielorusa la varsta de treizeci şi patru de ani, fiind una dintre cele mai longevive şi eficiente jucatoare inca in activitate – dupa ce a cucerit Australian Open-ul de doua ori (#2012, #2013), a facut trei finale pe asfaltul de la US Open (#2012, #2013, #2020), doua semifinale pe iarba de la Wimbledon şi-o semifinala pe zgura de la French Open (toate astea doar la simplu, dar are finale şi la dublu sau titluri la dublu-mixt cand vorbim de competitiile de Grand Slam! A fost lider mondial al ierarhiei de simplu (30/01/2012), este la randu-i dreptace şi executa backhand-ul cu ambele maini, masoara-n jur de 1,83m.

● VICTORII Azarenka vs. Yastremska: 6-4 6-0 (Washington WTA, 2022, hard outdoor)

Dayana Yastremska – Victoria Azarenka: Cote la pariuri şi predicţii pariuri

Mizez pe o partida controlata şi caştigata-n cele din urma-n minim de seturi de cea mai experimentata şi mai valoroasa dintre combatante, luand in considerare evolutiile pe care cele doua le-au avut in runda inaugurala a turneului WTA de la Guadalajara – dar şi faptul ca bielorusa are de aparat punctele obtinute in urma semifinalei jucate la editia de anul trecut, pierduta atunci in fata Jessicăi Pegula (6-7 1-6). Aşadar, trebuie subliniat faptul ca ucraineanca Dayana Yastremska a fost chinuita serios in primul tur de mexicanca Ana Sofia Sanchez (7-6 6-4 / un singur as expediat, trei duble greşeli comise, şi-a cedat serviciul de patru ori, realizand un total de cinci break-uri pe parte de retur), in timp ce Victoria Azarenka i-a predat o adevarata lectie de tenis in aceeaşi faza a competitiei americancei Robin Montgomery (6-1 6-1 / trei aşi expediati, trei duble greşeli comise, nu şi-a cedat serviciul, realizand cinci break-uri pe retur).

● Îţi mulţumim că ai citit acest articol! Rămâi alaturi de noi, deoarece avem zilnic şi mai multe ponturi din tenis şi propuneri de bilete interesante, doar de la casele de pariuri online licenţiate în România!

Ponturi
2-0 la seturi @ Victoria Azarenka
Cf
Cote
1.70
Ponturi pentru Tenis Ponturi pentru WTA
Va fi acest pariu castigator?
2-0 la seturi @ Victoria Azarenka
100%
1 vot
Da
0%
0 voturi
Nu
Total voturi: 1

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token