Alejandro Davidovich Fokina — Stefanos Tsitsipas: pronosticuri Tenis ATP Monte Carlo

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Davidovich Fokina vs. Tsitsipas.

Duminica la pranz, 17/04/2022, nu mai devreme de ora 15:30, Alejandro Davidovich Fokina si Stefanos Tsitsipas vor juca in MAREA FINALA a competitiei ATP Masters Series de la Monte Carlo (Monaco, zgură). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaPublicWin – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cei doi jucatori: 4.40 @ Alejandro Davidovich Fokina vs. 1.22 @ Stefanos Tsitsipas!

DAVIDOVICH FOKINA (#46 ATP)

Gratie acestei finale si a celor 420 puncte deja acumulate in clasamentul de simplu masculin, spaniolul de doar douazeci si doi de ani a urcat nu mai putin de nouasprezece locuri in ierarhia mondiala si-n prezent ocupa al #27-lea loc (un nou career-best pentru el, cu premise de a mai avansa pana pe locul #20 ATP in cazul in care va izbuti cum-necum sa plece acasa cu trofeul de campion). Va intra pe teren un pic obosit, deoarece vine dupa doua meciuri solicitante de trei seturi in “sferturi” si-n semifinale.

  • VICTORII Fokina vs. Tsitsipas: nici o victorie

STEFANOS TSITSIPAS (#5 ATP)

Campionul en-titre de pe zgura monegasca si-a respectat blazonul si s-a calificat pentru doua editie la rand in ultimul act, cedand un singur set pe parcursul Masters-ului de la Monte Carlo! Chiar daca putem afirma despre tenismenul grec ca este tipul de “all court player” (se poate adapta la toate suprafetele de joc), sunt de parere ca zgura ramane suprafata pe care se simte cel mai bine (nu putem sa nu amintim faptul ca anul trecut a avut doua seturi avantaj in finala de la Roland Garros cu Novak Djokovic).

  • VICTORII Tsitsipas vs. Fokina: 7-5 ret. (Monte Carlo, 2021, zgura), 7-5 6-7 6-4 (Rotterdam, 2022, hard indoor)

Davidovich Fokina – Stefanos Tsitsipas: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o partida destul de echilibrata – pana la un punct – dupa care ma astept ca al nostru campion en-titre sa controleze ostilitatile, deoarece este tenismenul cu un plus de valoare, un plus de experienta in astfel de finale si-n fine va intra pe teren mult mai proaspat din punct de vedere fizic! Stefanos Tsitsipas a petrecut pe teren doar in jur de o ora si un sfert in duelul din semifinale cu neamtul Alexander Zverev (6-4 6-2 / opt asi expediati, si-a cedat serviciul de doua ori, realizand cinci break-uri pe parte de retur din opt oportunitati), intr-o totala antiteza cu ultimele doua partide in care a fost implicat ibericul Alejandro Davidovich Fokina – in faza sferturilor de finala cu americanul Taylor Harry Fritz (2-6 6-4 6-3 / doua ore si jumatate petrecute pe teren, si-a cedat serviciul de trei ori – oferindu-i adversarului zece mingi de break – patru break-uri realizate pe parte de retur) si-n penultimul act al competitiei cu bulgarul Grigor Dimitrov (6-4 6-7 6-3 / aproape trei ore petrecute pe teren, si-a cedat serviciul tot de trei ori si tot zece mingi de break i-a oferit adversarului – pe retur a realizat cinci break-uri).

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
52 / 4 / 47
Calcul:
+316 RON
ROI:
3.1 %
Pariuri:
1400 / 103 / 1099
Calcul:
-4 132 RON
ROI:
-1.6 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 105
52 / 4 / 47
Calcul:
ROI: +3.1 %
Pariuri: 2609
1400 / 103 / 1099
Calcul
ROI: -1.6 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
2-0 la seturi @ Stefanos Tsitsipas
67%
2 voturi
Pariu castigator
33%
1 vot
Total voturi: 3

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde