David Goffin — Jiri Lehecka: pronosticuri Tenis ATP Monte Carlo

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Goffin vs. Lehecka.

Marti la pranz, 12/04/2022, nu mai devreme de ora 15:00, David Goffin si Jiri Lehecka vor juca in runda inaugurala a competitiei ATP Masters Series de la Monte Carlo (Monaco, zgură). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaPublicWin – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cei doi jucatori: 1.72 @ David Goffin vs. 2.28 @ Jiri Lehecka!

DAVID GOFFIN (#47 ATP)

Are treizeci si unu de ani, s-a nascut la Rocourt (Belgia) dar are resedinta chiar aici la Monte Carlo (Monaco), este jucator de mana dreapta ce executa reverul cu ambele maini, masoara in jur de 1,80m si beneficiaza de suportul antrenorului Germain Gigounon! Chiar daca primele trei luni ale sezonului regulat n-au venit cu mari rezultate pentru experimentatul belgian, acesta a “spart gheata” saptamana precedenta pe zgura de la ATP Marrkech – campion versus Alex Molcan (3-6 6-3 6-3) in finala.

  • VICTORII Goffin vs. Lehecka: nu au jucat

JIRI LEHECKA (#99 ATP)

Are doar douazeci de ani si a izbutit in sezonul regulat sa-si croiasca drumul spre prima suta mondiala in premiera, s-a nascut la Mlada Boleslav (Republica Ceha) si are resedinta la Knezmost (Republica Ceha), este de asemenea dreptaci si executa backhand-ul cu ambele maini, masoara in jur de 1,85m si beneficiaza de suportul antrenorului Michal Navratil! Cel mai notabil rezultat de pe parcursul sezonului regulat l-a obtinut pe hardul indoor de la ATP Rotterdam – semifinalist, pornind din faza calificarilor.

  • VICTORII Lehecka vs. Goffin: nu au jucat

David Goffin – Jiri Lehecka: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o partida la fel de echilibrata precum ne-o arata si cotele oferite de bookmakeri celor doi combatanti, luand in considerare faptul ca belgianul vine dupa turneul cucerit in Maroc si mai mereu exista un recul pentru tenismenii campioni care vin usor obositi la competitia imediat urmatoare – dar si faptul ca adversarul ceh are avantajul de a fi disputat deja doua partide pe zgura de la Monte Carlo! Jiri Lehecka a fost prezent in calificari, iar acolo i-a eliminat pe elvetianul Henri Laaksonen (6-7 6-4 6-2 / si-a cedat serviciul de doua ori, realizand cinci break-uri pe parte de retur dintr-un total de noua oportunitati) – respectiv francezul Benjamin Bonzi (6-4 6-3 / si-a cedat serviciul o singura data, realizand patru break-uri pe parte de retur dintr-un total de sapte oportunitati avute). David Goffin porneste competitia monegasca din postura de sfert-finalist en-titre, dar poate fi surprinz de mai tanarul lui adversar, deoarece nu s-au mai infruntat in trecut si acesta din urma practica un joc destul de variat.

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
41 / 5 / 54
Calcul:
-1 299 RON
ROI:
-13.0 %
Pariuri:
1407 / 104 / 1111
Calcul:
-4 411 RON
ROI:
-1.7 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 100
41 / 5 / 54
Calcul:
ROI: -13.0 %
Pariuri: 2625
1407 / 104 / 1111
Calcul
ROI: -1.7 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Peste 20,5 game-uri în meci
100%
1 vot
0%
0 voturi
Pariu pierzator
Total voturi: 1

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi