David Goffin — Jiri Lehecka
Incheiat

David Goffin — Jiri Lehecka: pronosticuri Tenis ATP Monte Carlo

Acțiune

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Goffin vs. Lehecka.

Marti la pranz, 12/04/2022, nu mai devreme de ora 15:00, David Goffin si Jiri Lehecka vor juca in runda inaugurala a competitiei ATP Masters Series de la Monte Carlo (Monaco, zgură). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaPublicWin – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cei doi jucatori: 1.72 @ David Goffin vs. 2.28 @ Jiri Lehecka!

DAVID GOFFIN (#47 ATP)

Are treizeci si unu de ani, s-a nascut la Rocourt (Belgia) dar are resedinta chiar aici la Monte Carlo (Monaco), este jucator de mana dreapta ce executa reverul cu ambele maini, masoara in jur de 1,80m si beneficiaza de suportul antrenorului Germain Gigounon! Chiar daca primele trei luni ale sezonului regulat n-au venit cu mari rezultate pentru experimentatul belgian, acesta a “spart gheata” saptamana precedenta pe zgura de la ATP Marrkech – campion versus Alex Molcan (3-6 6-3 6-3) in finala.

  • VICTORII Goffin vs. Lehecka: nu au jucat

JIRI LEHECKA (#99 ATP)

Are doar douazeci de ani si a izbutit in sezonul regulat sa-si croiasca drumul spre prima suta mondiala in premiera, s-a nascut la Mlada Boleslav (Republica Ceha) si are resedinta la Knezmost (Republica Ceha), este de asemenea dreptaci si executa backhand-ul cu ambele maini, masoara in jur de 1,85m si beneficiaza de suportul antrenorului Michal Navratil! Cel mai notabil rezultat de pe parcursul sezonului regulat l-a obtinut pe hardul indoor de la ATP Rotterdam – semifinalist, pornind din faza calificarilor.

  • VICTORII Lehecka vs. Goffin: nu au jucat

David Goffin – Jiri Lehecka: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o partida la fel de echilibrata precum ne-o arata si cotele oferite de bookmakeri celor doi combatanti, luand in considerare faptul ca belgianul vine dupa turneul cucerit in Maroc si mai mereu exista un recul pentru tenismenii campioni care vin usor obositi la competitia imediat urmatoare – dar si faptul ca adversarul ceh are avantajul de a fi disputat deja doua partide pe zgura de la Monte Carlo! Jiri Lehecka a fost prezent in calificari, iar acolo i-a eliminat pe elvetianul Henri Laaksonen (6-7 6-4 6-2 / si-a cedat serviciul de doua ori, realizand cinci break-uri pe parte de retur dintr-un total de noua oportunitati) – respectiv francezul Benjamin Bonzi (6-4 6-3 / si-a cedat serviciul o singura data, realizand patru break-uri pe parte de retur dintr-un total de sapte oportunitati avute). David Goffin porneste competitia monegasca din postura de sfert-finalist en-titre, dar poate fi surprinz de mai tanarul lui adversar, deoarece nu s-au mai infruntat in trecut si acesta din urma practica un joc destul de variat.

Ponturi
Peste 20,5 game-uri în meci
Cf
Cote
1.58
Ponturi pentru Tenis Ponturi pentru ATP
Va fi acest pariu castigator?
Peste 20,5 game-uri în meci
100%
1 vot
Da
0%
0 voturi
Nu
Total voturi: 1

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token