Daria Saville — Maria Sakkari: pronosticuri Tenis WTA Berlin

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Saville vs. Sakkari.

Miercuri la pranz, 15/06/2022, nu mai devreme de ora 16:30, Daria Saville si Maria Sakkari vor juca in faza optimilor de finala a competitiei WTA Series Tour de la Berlin (Germania, iarbă). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaPublicWin – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cele doua jucatoare: 4.30 @ Daria Saville vs. 1.22 @ Maria Sakkari!

DARIA SAVILLE (#104 WTA)

Are douazeci si opt de ani si multa experienta in spate la nivel WTA Series Tour, a fost la un moment dat clasata a #20-a in lume la simplu (28/08/2017) si are in palmares un titlu si alte trei finale pierdute la acest nivel! S-a nascut la Moscova (Rusia) sub numele de Gavrilova, dar din 2015 reprezinta Australia la nivel international si-n anul 2018 s-a casatorit cu tenismenul Luke Saville. Este jucatoare de mana dreapta ce executa reverul cu ambele maini, masoara in jur de doar 1,66m si beneficiaza de suportul antrenoarei australience Nicole Pratt! N-a mai fost prezenta in trecut pe iarba de la Berlin.

  • VICTORII Saville vs. Sakkari: 4-6 7-6 6-3 (San Antonio, 2016, hard outdoor)

MARIA SAKKARI (#6 WTA)

Va implini peste aproximativ o luna varsta de douazeci si sapte de ani, are de asemenea multa experienta in spate la cel mai inalt nivel – dubla semifinalista de Grand Slam-uri la simplu: pe zgura de la Roland Garros (2021) si pe hardul outdoor de la US Open (2021). De asemenea dreptace, executa backhand-ul cu ambele maini, masoara in jur de 1,72m si beneficiaza de suportul antrenorului britanic Tom Hill inca din anul 2018! Are in palmares un singur titlu de nivel WTA Series Tour si patru finale.

  • VICTORII Sakkari vs. Saville: 4-1 ret. (Indian Wells Masters, 2022, hard outdoor)

Daria Saville – Maria Sakkari: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o partida echilibrata intre cele doua combatante, chiar daca bookmakerii ne ofera niste cote mai dezechilibrate si e o diferenta colosala intre ele in ierarhia mondiala de simplu, pentru simplul fapt ca australianca are un spirit combativ dezvoltat si se descurca excelent pe iarba! Daria Saville are avantajul de a fi disputat deja trei meciuri pe iarba de la WTA Berlin in compania unor adversare precum nemtoaicele Noma Noha Akugue (7-5 6-4) si Sabine Lisicki (6-0 7-6) in faza calificarilor, respectiv elvetianca Jil Belen Teichmann (6-7 7-5 6-2 / doi asi expediati, unsprezece duble greseli comise, si-a cedat serviciul de cinci ori, realizand totusi opt break-uri pe parte de retur) pe tabloul principal. De cealalta parte, Maria Sakkari a eliminat-o pe frantuzoaica Leolia Jeanjean (6-3 6-2 / trei asi expediati, trei duble greseli comise, nu i-a oferit vreo minge de break adversarei, iar pe parte de retur a realizat patru break-uri dintr-un total de treisprezece oportunitati de break avute la dispozitie) in runda inaugurala!

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
71 / 5 / 46
Calcul:
+1 104 RON
ROI:
9.0 %
Pariuri:
905 / 69 / 680
Calcul:
-3 567 RON
ROI:
-2.2 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 124
71 / 5 / 46
Calcul:
ROI: +0.1 %
Pariuri: 1668
905 / 69 / 680
Calcul
ROI: -2.2 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Peste 19,5 game-uri în meci

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Comentarii
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde