Daria Saville — Anastasia Potapova: pronosticuri Tenis WTA Madrid

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Saville vs. Potapova.

Marti la pranz, 26/04/2022, nu mai devreme de ora 15:00, Daria Saville si Anastasia Potapova vor juca in faza calificarilor competitiei WTA Masters Tour de la Madrid (Spania, zgură). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaPublicWin – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cele doua jucatoare: 2.24 @ Daria Saville vs. 1.66 @ Anastasia Potapova!

DARIA SAVILLE (#134 WTA)

Are douazeci si opt de ani si multa experienta in spate – la un moment dat a fost a #20-a in lume la simplu si a #45-a in lume la dublu – s-a nascut la Moscova (Rusia) si are resedinta la Melbourne (Australia), este jucatoare de mana dreapta ce executa reverul cu ambele maini, masoara in jur de 1,66m si beneficiaza de suportul antrenoarei australience Nicole Pratt (fost numar unu mondial). Va fi prezenta pentru a cincea oara in cariera pe zgura Masters-ului de la Madrid, cea mai importanta performanta obtinand-o chiar la debutul ei in competitie – 2016 (faza sferturilor de finala).

  • VICTORII Saville vs. Potapova: nu au jucat

ANASTASIA POTAPOVA (#78 WTA)

Are douazeci si unu de ani si saptamana trecuta si-a trecut in palmares primul titlu de nivel WTA Series Tour la simplu, pe zgura de la WTA Istanbul (mai avea doua de dublu si doua finale de simplu pierdute). Este de asemenea dreptace si executa backhand-ul cu ambele maini, masoara in jur de 1,75m si beneficiaza de suportul compatriotului Igor Andreev pe parte de antrenorat! A mai fost prezenta pe zgura madrilena in 2019 (faza calificarilor) si-n 2021 (faza calificarilor).

  • VICTORII Potapova vs. Saville: nu au jucat

Daria Saville – Anastasia Potapova: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe cel putin un set adjudecat de australianca, luand in considerare panta ascendenta pe care aceasta se afla si plusul de motivatie – dar si faptul ca rusoaica vine dupa sapte meciuri consecutive disputate pe zgura de la Istanbul WTA si finala disputata acolo in urma cu doar doua zile (cu siguranta s-a adunat oboseala, iar de regula entuziasmul acumulat in urma unui turneu castigat, ajunge sa aiba un impact negativ la turneul imediat urmator pentru respectivii campioni). Daria Saville vine aici dupa un sfert de finala disputat pe asfaltul de la Guadalajara WTA, apoi cinci victorii la rand si faza optimilor de finala pe hardul Masters-ului de la Indian Wells si-n fine faza sferturilor de finala atinsa si pe hardul outdoor al Masters-ului de la Miami Open! Per total plusul de experienta, dar si valoric din punctul meu de vedere – in ciuda accidentarilor suferite pe parcursul carierei – sunt de partea australiencei.

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
60 / 2 / 42
Calcul:
-454 RON
ROI:
-4.4 %
Pariuri:
828 / 64 / 630
Calcul:
-4 910 RON
ROI:
-3.2 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 105
60 / 2 / 42
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 1523
828 / 64 / 630
Calcul
ROI: -3.2 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Minim1set @ Daria Saville

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Comentarii