Daniil Medvedev — Tim Van Rijthoven: pronosticuri Tenis ATP Hertogenbosch

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Medvedev vs. Van Rijthoven.

Duminica la pranz, 12/06/2022, nu mai devreme de ora 15:30, Daniil Medvedev si Tim Van Rijthoven vor juca in MAREA FINALA a competitiei de nivel ATP World Tour de la Hertogenbosch (Ţările de Jos, iarbă). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaPublicWin – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cei doi jucatori: 1.15 @ Daniil Medvedev vs. 5.60 @ Tim Van Rijthoven!

DANIIL MEDVEDEV (#2 ATP)

Va reveni in fotoliul de lider mondial incepand cu saptamana viitoare, urmand a exista o diferenta de aproximativ 1250 puncte intre el si sarbul Novak Djokovic (al treilea) si in jur de 1000 puncte intre el si neamtul Alexander Zverev (in premiera si el va fi clasat al doilea in lume). Daniil Medvedev are ocazia sa-si treaca in palmares cel de-al paisprezecelea turneu de nivel ATP World Tour la simplu, dar doar al doilea obtinut pe acest tip de suprafata – iarba – dupa cel cucerit in sezonul precedent la Mallorca! 

  • VICTORII Medvedev vs. Van Rijthoven: nu au jucat

TIM VAN RIJTHOVEN (#205 ATP)

A urcat deja nu mai putin de saizeci si cinci de locuri in ierarhia mondiala de simplu, urmand a fi cel mai probabil al #140-lea tenismen al lumii de saptamana viitoare (evident, un nou career-best pentru el). Olandezul de douazeci si cinci de ani nu doar ca va disputa prima finala de nivel ATP World Tour a carierei, dar si mai curios este faptul ca pana la acest turneu, el nu mai obtinuse vreo victorie la acest nivel, fiind un obisnuit al competitiilor de nivel ATP Challenger Tour! Un alt amanunt interesant – precedentul olandez care a ajuns sa joace cu trofeul pe masa pe iarba de la Hertogenbosch este Raemon Sluiter – acesta pierdea finala cu neamtul Benjamin Becker (5-7 3-6) in anul 2009.

  • VICTORII Van Rijthoven vs. Medvedev: nu au jucat

Daniil Medvedev – Tim Van Rijthoven: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o noua partida cu game-uri multe pe iarba olandeza, asa cum au fost toate meciurile in care au fost implicati ambii combatanti, deoarece suprafata de joc este foarte rapida si avantajeaza rand pe rand tenismenul aflat la serviciu (si cum ambii pot fi catalogati drept big-serveri, ne putem astepta la putine break-uri). Daniil Medvedev i-a invins in drumul lui spre finala pe francezul Gilles Simon (7-5 6-4), bielorusul Ilya Ivashka (7-6 6-4) si francezul Adrian Mannarino (7-5 7-5), in timp ce surpriza placuta a turneului si favoritul publicului Tim Van Rijthoven a trecut de australianul Matthew Ebden (7-6 7-6), americanul Taylor Harry Fritz (6-7 7-5 6-4), francezul Hugo Gaston (7-6 6-4) si-n fine canadianul Felix Auger Aliassime (6-3 1-6 7-6). Ramane de vazut cat de combativ va reusi sa fie “olandezul-zburător”.

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
59 / 3 / 45
Calcul:
+534 RON
ROI:
5.0 %
Pariuri:
887 / 67 / 675
Calcul:
-4 376 RON
ROI:
-2.7 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 125
59 / 3 / 45
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 1648
887 / 67 / 675
Calcul
ROI: -2.7 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Peste 20,5 game-uri în meci

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Comentarii
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde