Daniil Medvedev – Stefanos Tsitsipas: pronosticuri Turneul Campionilor

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Medvedev vs Tsitsipas.

Daniil Medvedev – Stefanos Tsitsipas: pronosticuri Turneul Campionilor

Luni (11/11/2019), nu mai devreme de ora 16:00, Daniil Medvedev si Stefanos Tsitsipas vor juca in primul meci din “Grupa Andre Agassi” @ “Turneul Campionilor” de la Londra (hard indoor).

DANIIL MEDVEDEV (#4 ATP)

In ciuda faptului ca masoara aproape doi metri, tenismenul rus se deplaseaza excelent in teren si nu este nici pe departe o “victima sigura” atunci cand schimburile se prelungesc, asa cum patesc de regula marea majoritate a celor pe care noi ii numim “big serveri”. Cea mai buna lovitura a lui Medvedev este backhand-ul cu doua maini, cu care cauta mai mereu lungurile de linie! Poseda un prim serviciu puternic, iar pe cel de-al doilea il executa de cele mai multe ori cu mult “kick” spre exterior. Finala de la US Open ramane cea mai importanta performanta a lui Medvedev in sezonul regulat, dar nici titlurile de ATP Masters “1000” obtinute la Cincinnati si Shanghai nu sunt de “lepadat”. La ora actuala, gratie capacitatii de a se adapta la orice suprafata, dar si pentru jocul variat pe care-l practica, este considerat de catre specialisti drept cel mai talentat jucator din “noua generatie”; multi il vad in viitorul apropiat cu sanse mari de a aspira chiar la fotoliul de lider mondial (si personal, sunt de acord cu ei).

  • PALMARES “Turneul Campionilor” – debutant (2019)
  • VICTORII Medvedev vs. Tsitsipas: 2-6 6-4 6-2 (Miami, 2018, hard outdoor), 6-4 6-3 4-6 6-3 (US Open, 2018, hard outdoor), 6-4 3-6 6-3 (Basel, 2018, hard indoor), 6-2 1-6 6-4 (Monte Carlo, 2019, zgura), 7-6 7-5 (Shanghai, 2019, hard outdoor)

STEFANOS TSITSIPAS (#6 ATP)

A intrat deja in istorie ca fiind cel mai tanar tenismen ce ajunge intre primii zece din lume in formatul “ATP” format in 1972 si de asemenea la doar douazeci si unu de ani este si cel mai titrat jucator pe care l-a dat vreodata Grecia (o tara fara mare istorie in spate cand vorbim de tenis). Semifinalist pe asfaltul de la Australian Open, grecul si-a trecut in palmares in sezonul regulat titlurile de la Marseille (hard indoor) si Estoril (zgura), avand finale si la turnee mai importante precum Dubai, Madrid sau Beijing! Daca anul trecut iesea campion in “Turneul Campionilor” dedicat tinerelor sperante (Next Gen ATP Finals), iata-l pe Tsitsipas avand ocazia sa debuteze si cu “baietii mari” pe hardul indoor de la Londra. Antrenat in prezent de tatal sau Apostolos Tsitsipas si de titratul Patrick Mouratoglou, tenismenul grec practica de regula un joc agresiv si de multe ori ofensiv cu urcari dese la fileu; el executa backhand-ul cu o singura mana.

  • PALMARES “Turneul Campionilor” – debutant (2019)
  • VICTORII Tsitsipas vs. Medvedev: nici o victorie

Daniil Medvedev – Stefanos Tsitsipas: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe un nou meci echilibrat intre cei doi, deoarece fac parte din aceeasi generatie, se cunosc foarte bine si au stiluri de joc relativ asemanatore! Per total insa, rusul (care are si un important avantaj moral) sta mai bine la capitolul mental si asta a demonstrat-o in toate meciurile directe (vedem mai sus ca a castigat toate seturile decisive). Marele minus al lui Tsitsipas este ca isi pierde rapid cumpatul, cauta sa loveasca mai mereu decisiv, iar acest stil de joc atrage dupa sine si foarte multe greseli nefortate.

 

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
35 / 1 / 29
Calcul:
-580 RON
ROI:
-8.9 %
Pariuri:
236 / 12 / 171
Calcul:
-351 RON
ROI:
-0.8 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 65
35 / 1 / 29
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 419
236 / 12 / 171
Calcul
ROI: -0.8 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Medvedev & peste 21,5 game-uri in meci