Daniil Medvedev — Miomir Kecmanovic: pronosticuri Tenis ATP Los Cabos

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Medvedev vs. Kecmanovic.

Sâmbătă dimineaţa, 06/08/2022, nu mai devreme de ora 04:30, Daniil Medvedev si Miomir Kecmanovic vor juca in penultimul act al competitiei de nivel ATP World Tour de la Los Cabos (Mexic, hard outdoor). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaPublicWin – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cei doi jucatori: 1.21 @ Daniil Medvedev vs. 4.50 @ Miomir Kecmanovic!

DANIIL MEDVEDEV (#1 ATP)

A luat decizia de a onora cu prezenta turneul ATP de la Los Cabos din pricina faptului ca i-a fost interzisa participarea la Grand Slam-ul de la Wimbledon si are nevoie de meciuri in picioare in vederea apararii titlului cucerit anul trecut pe hardul outdoor al Grand Slam-ului de la US Open! Oarecum surprinzator este faptul ca liderul mondial in exercitiu nu si-a trecut in cont vreun titlu de nivel ATP World Tour la simplu pe parcursul sezonului regulat, pierzand toate cele trei finale in care a fost implicat – cu Nadal la Australian Open, cu olandezul Van Rijthoven la Hertogenbosch si cu polonezul Hurkacz la Halle.

  • VICTORII Medvedev vs. Kecmanovic: 6-2 6-4 6-2 (French Open, 2022, zgură)

MIOMIR KECMANOVIC (#38 ATP)

Va implini la finalul acestei luni varsta de douazeci si trei de ani, s-a nascut la Belgrad (Serbia) si are resedinta la Dubai (Emiratele Arabe Unite), este jucator de mana dreapta ce executa backhand-ul cu ambele maini, masoara in jur de doar 1,83m si beneficiaza de suportul antrenorilor David Nalbandian & Johan Ortegren! Are parte de un sezon per total satisfacator – cinci sferturi de finala jucate la Rio de Janeiro (zgura), Santiago (zgura), Masters-ul de la Miami (hard outdoor), Masters-ul de la Indian Wells (hard outdoor), Belgrad (zgura) – plus doua semifinale: Munich (zgura) si Los Cabos (hard outdoor).

  • VICTORII Kecmanovic vs. Medvedev: nici o victorie

Daniil Medvedev – Miomir Kecmanovic: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o partida cu un minim de douazeci de game-uri, luand in considerare forma de moment si evolutiile bune pe care le-a avut sarbul pe parcursul turneului ATP de la Los Cabos (poate fi combativ, poate pune mult mai multe probleme pe suprafetele rapide, decat cum a fost in precedentul meci direct desfasurat pe o suprafata lenta precum zgura). Miomir Kecmanovic i-a eliminat in minim de seturi pana acum pe australianul Jordan Thompson (6-4 6-2 / nu i-a oferit vreo minge de break adversarului, realizand trei break-uri pe parte de retur), respectiv americanul Brandon Nakashima (6-2 6-4 / si-a cedat serviciul o singura data, realizand patru break-uri pe retur). De cealalta parte, tot fara set cedat s-a calificat si Daniil Medvedev in semifinale – victorii la australianul Rinky Hijikata (6-4 6-3 / a salvat singura minge de break oferita, realizand doua break-uri pe retur), respectiv lituanianul Ricardas Berankis (6-2 6-2 / a salvat ambele mingi de break oferite, realizand patru break-uri pe parte de retur). In fine, mai mentionez si faptul ca Miomir Kecmanovic e calificat in semifinale si la dublu, avandu-l drept partener pe americanul William Blumberg (fapt ce ne reconfirma ca se simte bine pe aceasta suprafata de joc).

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
71 / 6 / 54
Calcul:
-455 RON
ROI:
-3.5 %
Pariuri:
1022 / 77 / 778
Calcul:
-5 349 RON
ROI:
-2.8 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 131
71 / 6 / 54
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 1878
1022 / 77 / 778
Calcul
ROI: -2.8 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Peste 19,5 game-uri în meci

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Comentarii