Daniil Medvedev — Hubert Hurkacz: pronosticuri Tenis ATP Miami

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Medvedev vs. Hurkacz.

Joi seara, 31/03/2022, nu mai devreme de ora 20:00, Daniil Medvedev si Hubert Hurkacz vor juca in faza sferturilor de finala a competitiei ATP Master Series de la Miami (Statele Unite, hard outdoor). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaPublicWin – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cei doi jucatori: 1.25 @ Daniil Medvedev vs. 4.50 @ Hubert Hurkacz!

DANIIL MEDVEDEV (#2 ATP)

Gratie acestui sfert de finala pe care-l va juca in aceasta seara pe asfaltul Masters-ului de la Miami, tenismenul rus nu doar ca si-a egalat rezultatul din editia precedenta, dar s-a si apropiat la doar zece puncte de liderul mondial in exercitiu – sarbul Novak Djokovic! Astfel, o eventuala calificare in penultimul act ar reprezenta pentru Daniil Medvedev  nu doar cel mai bun rezultat inregistrat de-a lungul carierei la Miami Open, ci si revenirea oficiala in postura de numarul unu mondial la simplu.

  • VICTORII Medvedev vs. Hurkacz: 2-6 7-6 7-6 (Toronto Masters, 2021, hard outdoor), 6-7 6-3 6-4 (Masters Cup ATP, 2021, hard indoor)

HUBERT HURKACZ (#10 ATP)

Are in continuare multe puncte de aparat, deoarece a pornit turneul din postura de campion en-titre, singurul scenariu prin care-si poate pastra pozitia de al #10-lea tenismen al lumii in ierarhia mondiala de simplu fiind acela prin care va izbuti cumva sa plece din nou acasa cu trofeul (momentan este cu patru locuri mai jos in clasamentul live). Hubert Hurkacz este totusi intr-o forma de moment excelenta si i-a dat mereu batai de cap adversarului in precedentele meciuri directe, asadar, are sansa lui astazi!

  • VICTORII Hurkacz vs. Medvedev: 2-6 7-6 3-6 6-3 6-3 (Wimbledon, 2021, iarba)

Daniil Medvedev – Hubert Hurkacz: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o noua partida echilibrata intre cei doi combatanti, luand in considerare nu doar rezultatele precedentelor meciuri directe – toate desfasurate pe parcursul sezonului trecut, fiecare disputat pe un alt tip de suprafata – ci mai ales forma excelenta in care-l regasim pe outsider-ul polonez! Hubert Hurkacz i-a eliminat in precedentele doua runde pe rusul Aslan Karatsev (7-5 4-6 6-3) si pe sud-africanul Lloyd George Harris (7-6 6-2), dar totodata s-a calificat si-n semifinalele competitiei de dublu – acolo unde face pereche cu big-server-ul american John Isner si unde i-a eliminat in faza sferturilor de finala pe mult mai cunoscutii dublisti – Rajeev Ram & Joe Salisbury (7-6 6-3), gratie sigurantei aratate pe propriul serviciu in special. De cealalta parte, rusul Daniil Medvedev l-a infruntat in faza optimilor de finala de la Miami Open pe tanarul si promitatorul american Jenson Brooksby (7-5 6-1), experienta fiind cea care a facut diferenta (in primul set, pana la 5-4 si serviciul, americanul a controlat cu autoritate partida).

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
55 / 1 / 41
Calcul:
-644 RON
ROI:
-6.6 %
Pariuri:
820 / 63 / 627
Calcul:
-5 054 RON
ROI:
-3.3 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 105
55 / 1 / 41
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 1518
820 / 63 / 627
Calcul
ROI: -3.3 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Peste 20,5 game-uri în meci

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Comentarii