Daniil Medvedev — Aslan Karatsev: pronosticuri Tenis ATP Mallorca

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Medvedev vs. Karatsev.

Miercuri la pranz, 22/06/2022, nu mai devreme de ora 17:00, Daniil Medvedev si Aslan Karatsev vor juca in faza optimilor de finala a competitiei ATP World Tour de la Mallorca (Spania, iarbă). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaPublicWin – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cei doi jucatori: 1.13 @ Daniil Medvedev vs. 7.00 @ Aslan Karatsev!

DANIIL MEDVEDEV (#1 ATP)

Are douazeci si sase de ani, s-a nascut la Moscova (Rusia) dar are resedinta la Monte Carlo (Monaco), este jucator de mana dreapta ce executa reverul cu ambele maini, masoara in jur de 1,98m si poseda de asemenea un prim-serviciu percutant, beneficiaza de serviciile antrenorului Gilles Cervara din anul 2017! Cu toate ca l-a ajutat din plin sa obtina toate performantele din trecut si mai ales fotoliul de lider mondial la simplu, rusul a avut o iesire necontrolata in finala turneului ATP de la Halle versus Hubert Hurkacz (1-6 4-6) in directia antrenorului francez, acesta alegand sa paraseasca arena in setul al doilea.

  • VICTORII Medvedev vs. Karatsev: nici o victorie

ASLAN KARATSEV (#43 ATP)

Are douazeci si opt de ani, s-a nascut la Vladikavkaz (Rusia) si are resedinta la Moscova (Rusia), a fost la un moment dat chiar al #14-lea jucator al lumii la simplu (07/02/2022) si are in palmares trei titluri de nivel ATP World Tour la simplu, dupa ce-n urma cu un sezon nu era nici macar in prima suta mondiala! De asemenea dreptaci, executa backhand-ul cu ambele maini, masoara in jur de 1,85m si beneficiaza de suportul antrenorului Boris Sobkin. N-a mai fost prezent in trecut pe iarba de la ATP Mallorca!

  • VICTORII Karatsev vs. Medvedev: 6-2 6-7 6-2 (Moscova, 2014, hard indoor), 6-4 6-1 (Kazan challenger, 2016, hard indoor), 6-2 6-4 (Roma Masters, 2021, zgura)

Daniil Medvedev – Aslan Karatsev: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o partida echilibrata intre cei doi conationali, mai ales daca ne uitam un pic peste statisticile precedentelor trei meciuri directe si observam cu oarecare stupoare ca outsider-ul l-a dominat de fiecare data le actualul numar unu mondial! Aslan Karatsev are si avantajul de a fi disputat deja o partida in runda inaugurala de la ATP Mallorca in compania spaniolului Jaume Munar (3-6 6-1 6-3), fiind prezent si pe tabloul de dublu – alaturi de belgianul Joran Vliegen, au trecut de cuplul Golubev/Gonzalez (7-6 7-6) din postura de mari outsideri, in faza optimilor de finala. De cealalta parte, Daniil Medvedev porneste competitia ATP de la Mallorca din postura de campion en-titre, are cateva puncte de aparat (nu foarte multe totusi), va intra pe teren relaxat, in conditiile in care – dupa cum stim – la Wimbledon are interzis, iar acest turneu nu va putea fi considerat – ca anul trecut – un turneu de antrenament pre-Wimbledon.

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
71 / 5 / 46
Calcul:
+1 104 RON
ROI:
9.0 %
Pariuri:
905 / 69 / 680
Calcul:
-3 567 RON
ROI:
-2.2 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 124
71 / 5 / 46
Calcul:
ROI: +0.1 %
Pariuri: 1668
905 / 69 / 680
Calcul
ROI: -2.2 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Peste 19,5 game-uri în meci

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Comentarii
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde