Danielle Collins vs Ons Jabeur
Incheiat

Danielle Collins vs Ons Jabeur: pronosticuri tenis Charleston 03/04/2024

Acțiune

Tipster-ul Legalbet Marian oferă predicţia sa din tenis pentru meciul Collins vs. Jabeur.

Miercuri seară, 03/04/2024, nu mai devreme de ora 23:00, Danielle Collins şi Ons Jabeur vor juca în turul al doilea de simplu feminin al competiţiei WTA Series Tour de la Charleston (Statele Unite, zgură). Una dintre casele de pariuri online licenţiate în România – 888sport – ne oferă următoarele cote la victorie pentru cele două jucătoare: 1.40 @ Danielle Collins vs. 3.00 @ Ons Jabeur!

DANIELLE COLLINS (#22 WTA)

Danielle Rose Collins (treizeci de ani) s-a născut şi are reşedinţa la St. Petersburg, Florida (Statele Unite), este jucătoare de mână dreaptă care execută backhand-ul cu ambele mâini, măsoară în jur de 1,78m şi beneficiază (part-time) de suportul antrenorului Ben Maxwell! Recent a cucerit al treilea său titlu de nivel WTA Series Tour la simplu – pe hardul outdoor al Masters-ului de la Miami Open – poate cel mai notabil rezultat din cariera sa, alături de finala disputată pe asfaltul Grand Slam-ului de la Australian Open (2022). Pare mai motivată ca niciodată să demonstreze cât mai multe lucruri frumoase în sezonul regulat, deoarece a declarat că la finalul lui se va retrage şi se va dedica mai mult vieţii de familie!

● VICTORII Collins vs. Jabeur: 6-4 4-6 6-4 (Grand Slam-ul de la French Open, 2020, zgură), 6-2 6-4 (Masters-ul de la Miami Open, 2022, hard outdoor)

ONS JABEUR (#6 WTA)

Ons Jabeur (douăzeci şi nouă de ani) s-a născut la Ksar Hellal (Tunisia) şi are reşedinţa la Sousse (Tunisia), este la rându-i dreptace şi execută reverul cu ambele mâini, măsoară în jur de 1,67m şi beneficiază de suportul antrenorului Issam Jellali! Se poate adapta la orice tip de suprafaţă, are-n palmares cinci titluri de nivel WTA Series Tour (la simplu) şi-a disputat trei finale de Grand Slam (la simplu) – pe iarba de la Wimbledon (2022, 2023) şi pe hardul outdoor de la US Open (2022). Revine pe zgura verde de la Charleston Open, acolo unde – pe parcursul precedentelor trei sezoane – a demonstrat că se simte foarte bine: 2021 (semifinalistă), 2022 (finalistă) şi 2023 (campioană).

● VICTORII Jabeur vs. Collins: 6-1 6-3 (Masters-ul de la Indian Wells, 2021, hard outdoor)

Danielle Collins – Ons Jabeur: Cote la pariuri şi predicţii pariuri

 Mizez pe o partidă controlată şi câştigată în cele din urmă de americancă, pentru simplul fapt că aceasta trece printr-o formă de moment cu mult mai bună în raport cu adversara, are avantajul moral de a se fi impus în precedentul şi singurul meci direct desfăşurat pe zgură şi va avea de partea ei şi suportul publicului din Statele Unite! Danielle Rose Collins a ajuns la opt victorii consecutive în circuitul de simplu, după succesul obţinut în runda inaugurală de la Charleston Open în faţa ibericei Paula Badosa (6-1 6-4 / opt aşi expediaţi, şase duble greşeli comise, şi-a cedat serviciul de două ori, fructificând cinci din totalul celor şase mingi de break pe care şi le-a procurat pe parte de retur). De cealaltă parte, tunisianca Ons Jabeur (campioana en-titre) are parte de cel mai slab start de sezon din carieră – vine aici după patru înfrângeri consecutive (n-a mai câştigat un meci oficial de aproape două luni, deşi în fiecare din aceste patru meciuri pe care le-a pierdut, pornea din postura de favorită).

● Îţi mulţumim că ai citit acest articol! Rămâi alaturi de noi, deoarece avem zilnic şi mai multe ponturi din tenis şi propuneri de bilete interesante, doar de la casele de pariuri online licenţiate în România!

Ponturi
Primul set şi meciul @ Danielle Collins
Cf
Cote
1.65
Va fi acest pariu castigator?
Primul set şi meciul @ Danielle Collins
100%
1 vot
Da
0%
0 voturi
Nu
Total voturi: 1

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token