Daniel Evans — Matteo Berrettini: pronosticuri Tenis ATP Queen’s Club

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Evans vs. Berrettini.

Marti la pranz, 14/06/2022, nu mai devreme de ora 17:00, Daniel Evans si Matteo Berrettini vor juca in runda inaugurala a competitiei ATP World Tour de la Queen’s Club (Marea Britanie, iarbă). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaPublicWin – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cei doi jucatori: 2.76 @ Daniel Evans vs. 1.45 @ Matteo Berrettini!

DANIEL EVANS (#31 ATP)

Are treizeci si doi de ani si multa experienta in spate la nivel ATP World Tour, are in palmares un titlu la simplu si alte doua finale pierdute – plus alte doua finale pierdute la dublu! S-a nascut la Birmingham (Marea Britanie) dar are resedinta la Dubai (Emiratele Arabe Unite), este jucator de mana dreapta ce executa backhand-ul cu o singura mana, masoara in jur de doar 1,75m si beneficiaza de suportul antrenorului Sebastian Prieto! Are un raport de 100 – 59 (victorii – infrangeri) pe iarba, in cariera.

  • VICTORII Evans vs. Berrettini: nici o victorie

MATTEO BERRETTINI (#10 ATP)

Are douazeci si sase de ani si unul dintre cei mai redutabili tenismeni ai momentului cand vorbim de suprafata de joc – iarba – fiind campionul en-titre de la Queen’s Club si finalistul en-titre de la Wimbledon (la simplu). Per total italianul are un raport de 31 – 8 (victorii – infrangeri) pe iarba, in cariera, iar saptamana trecuta s-a impus pe acest tip de suprafata la ATP Stuttgart, invingandu-l in finala in set decisiv pe un alt experimentat britanic – Andy Murray (6-4 5-7 6-3); ramane de vazut daca s-a acumulat ceva oboseala in dreptul italianului dupa aceasta competitie!

  • VICTORII Berrettini vs. Evans: 7-6 6-3 (Queen’s Club, 2021, iarba)

Daniel Evans – Matteo Berrettini: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o partida la fel de echilibrata precum cea care s-a “consumat” la editia precedenta a turneului ATP de la Queen’s Club (faza sferturilor de finala pe atunci), luand in considerare faptul ca ambii combatanti vin pe iarba londoneza ajutati de forma de moment excelenta – Daniel Evans a cucerit zilele trecute competitia ATP Challenger Tour de la Nottingham (fara sa piarda vreun set), trecand in semifinale de americanul Jack Sock (7-5 6-3 / si-a cedat serviciul de doua ori, realizand cinci break-uri) si-n finala de australianul Jordan Thompson (6-4 6-4 / si-a cedat serviciul de doua ori, realizand patru break-uri pe parte de retur). De cealalta parte, asa cum aminteam si mai sus in descriere, Matteo Berrettini a cucerit turneul ATP de la Stuttgart, cu succes la neamtul Oscar Otte (7-6 7-6 / nu si-a cedat serviciul, dar nici n-a realizat vreun break pe parte de retur) in semifinale si la Andy Murray (6-4 5-7 6-3 / si-a cedat serviciul o singura data, realizand trei break-uri pe parte de retur) in ultimul act.

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
71 / 5 / 46
Calcul:
+1 104 RON
ROI:
9.0 %
Pariuri:
905 / 69 / 680
Calcul:
-3 567 RON
ROI:
-2.2 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 125
71 / 5 / 46
Calcul:
ROI: +0.1 %
Pariuri: 1668
905 / 69 / 680
Calcul
ROI: -2.2 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Peste 12,5 game-uri în meci @ Matteo Berrettini

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Comentarii
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde