Danemarca - Elvetia: Preliminarii EURO 2020

Danemarca porneste ca favorita!

Vedem din nou spectacol intre cele doua?

Danemarca: Informatii despre echipa, forma de moment

In mansa tur din Elvetia, cele doua formatii remizau intr-un spectaculos 3-3. Echilibrul pare sa se pastreze si in acest moment, cu Danemarca avand un punct deasupra adversarei sale, insa un meci in plus. Nordicii traverseaza o perioada foarte buna, cu 11 goluri inscrise in precedentele 3 partide din preliminarii. Acestia le umileau pe Georgia si Gibraltar cu cate un 5-1 respectiv 6-0. Mai apoi insa, intr-un mod surprinzator, Danemarca a scos doar o remiza alba in deplasarea de la Georgia. Mijlocasul celor de la Tottenham, C. Eriksen, este cel mai bun om al danezilor in aceasta campanie de calificare. Acesta a reusit sa inscrie de 3 ori pana acum si sa ofere 3 pase de gol.

Elvetia: Informatii despre echipa, forma de moment

Elvetia a intrat mai tarziu in preliminarii, datorita faptului ca a jucat in “Final 4” din Nations League. Dupa finala mica pierduta cu Anglia, elvetienii au inregistrat o remiza in Irlanda, 1-1 in preliminariile EURO 2020. Mai apoi, acestia au primit vizita amatorilor de la Gibraltar, pe care i-au invins cu un neverosimil 4-0. Cu siguranta exista frustrare in randul oaspetilor, care in partida din tur aveau 3-0 in minutul 76. Mai apoi insa, defensiva lor a clacat si a primit 3 goluri, in minutele 84, 88 si 90+3. Elvetia nu a mai invins-o pe Danemarca intr-o partida oficiala din 1984. 

Danemarca - Elvetia: Concluzii si Pronostic

Elvetia vrea razbunare in Danemarca, dupa ce s-a intamplat pe teren propriu. Acestia au nevoie de un succes pentru a face rocada cu adversarii lor, insa ofensiva danezilor arata foarte bine. Cu jucatori precum Eriksen sau Xhaka pe teren, cu siguranta vom avea parte de spectacol si de multe faze de poarta.

 

Tipster cu peste 5 ani de experienta in spate, specializat pe fotbal, in special Premier League, Ligue 1 si campionatele puternice din America de Sud.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
25 / 0 / 16
Calcul:
-188 RON
ROI:
-4.6 %
Pariuri:
720 / 8 / 513
Calcul:
-6 299 RON
ROI:
-5.1 %
Marco Birlan

Tipster cu peste 5 ani de experienta in spate, specializat pe fotbal, in special Premier League, Ligue 1 si campionatele puternice din America de Sud.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 41
25 / 0 / 16
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 1242
720 / 8 / 513
Calcul
ROI: -5.1 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
peste 1.5 goluri