Danemarca – Croatia: ponturi CE de handbal feminin

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda un pronostic de la partida Croatia - Danemarca, finala mica de la CE de handbal feminin.

Duminica, de la ora 16:30, pe “Jyske Bank Boxen”, avem meciul Croatia - Danemarca, finala mica de la Campionatul European de handbal feminin.

Croatia - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Croatia este marea surpriza de la acest turneu final si continua sa lupte pentru o medalie. A ajuns in semifinale datorita nervilor tari pe care i-a avut in duelul decisiv cu Germania, insa a clachat in penultimul act in fata unui adversar clar superior. Croatele au pierdut cu Franta, 19-30, cu doar 5 goluri inscrise in prima repriza. Nimic de la trupa lui Sostaric n-a marcat mai mult de 3 goluri.

Danemarca - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Danemarca a avut si ea un duel decisiv pentru a iesi din grupa principala si s-a descurcat de minune, 30-23. Cu acelasi ritm au ramas danezele si pentru semifinale si au parut, pret de 30 de minute, capabile sa produca surpriza. Gazdele au condus Norvegia la pauza cu 13-10, dar au luat bataie cu 24-27. Rej a dat 7 goluri, insa Danemarca a cam pierdut meciul in primele minute de dupa reluare, cand n-a putut sa opreasca asaltul Norvegiei.

Croatia - Danemarca: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Croatia si-a aratat slabiciunile in semifinale, dar a luat bataie la 11 goluri diferenta si pentru ca si-a asumat riscuri. Posibil s-o faca si acum, doar n-are nimic de pierdut, insa nu cred ca va ajunge in aceeasi situatie. Dezamagirea in tabara daneza trebuie sa fie mai mare dupa ratarea finalei. E probabil ca nationala nordica sa se impuna, dar n-o vad sa depaseasca acest handicap.

 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.45
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
50 / 0 / 35
Calcul:
+150 RON
ROI:
1.8 %
Pariuri:
749 / 29 / 556
Calcul:
-581 RON
ROI:
-0.4 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 86
50 / 0 / 35
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 1339
749 / 29 / 556
Calcul
ROI: -0.4 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Croatia + 7,5 HA
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide