Dallas Mavericks — Utah Jazz: ponturi NBA

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda un pronostic de la partida Dallas Mavericks - Utah Jazz, din NBA.

Luni noaptea, de la ora 03:30, in “American Airlines Center”, avem meciul 2 din seria Dallas Mavericks - Utah Jazz, din play-off-ul NBA.

Dallas Mavericks - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Dallas Mavericks nu s-a putut baza pe Doncic in prima partida, iar slovenul va lipsi si acum. Deci nu e de mirare ca Dallas a cedat meciul inaugural din serie, 93-99. Brunson a dat 24 de puncte, 7 recuperari si 5 pase, Dinwiddie a contribuit cu 22 de puncte, 8 pase si 4 recuperari, in timp ce Bullock a incheiat seara cu 15 puncte, 6 recuperari si o pasa. Cei trei au fost si singurii care au incercat cel putin 10 aruncari. Mavericks au avut 38.2% eficienta din actiune.

Utah Jazz - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Utah Jazz nu mai e la fel de eficienta de la 3p, in acest prim meci arucand doar 7/22. Dar a plecat cu victoria, datorita unei aparari excelente. Mitchell a dat 32 de puncte, 6 pase si 6 recuperari, Bogdanovic a ajutat cu 26 de puncte, 5 recuperari si 4 pase, iar Conley a inregistrat 13 puncte, 6 recuperari si 3 pase. Gobert a avut o singura aruncare si aceea ratata. A terminat insa cu 5 puncte, 17 recuperari.

Dallas Mavericks - Utah Jazz: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Fara Doncic, toata presiunea cade pe Brunson si Dinwiddie. Primul e insa responsabil cu mai multe aruncari, dovada si cele 24 din prima partida. Dallas se va chinui pe faza ofensiva, insa tind sa cred ca Brunson va putea sa atinga aceasta linie. Pana la urma, cineva trebuie sa marcheze pentru gazde.

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
28 / 0 / 21
Calcul:
+111 RON
ROI:
2.3 %
Pariuri:
1288 / 45 / 921
Calcul:
+426 RON
ROI:
+0.2 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 49
28 / 0 / 21
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 2257
1288 / 45 / 921
Calcul
ROI: +0.2 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Brunson peste 22,5 puncte

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Comentarii
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde