Dalian Pro — Changchun Yatai
Incheiat

Dalian Pro — Changchun Yatai: ponturi Super League

Acțiune

Expertul Legalbet Marco Birlan propune un pariu de cota 1.40 pentru aceasta partida din prima liga a Chinei.

Dalian Pro: Informatii despre echipa, forma de moment, absenti

Dalian Pro a reusit sa depaseasca in sfarsit momentul dificil si sa obtina o victorie. Dupa doua infrangeri la 0 cu Shandong Taishan si Henan Songshan Longmen, alb-albastrii au invins-o in deplasare pe Guangzhou City.

Si in ce maniera a castigat Dalian – 3:0 fara drept de apel. Aceasta a fost abia a doua victorie a sezonului, prima fiind obtinuta tot in fata celor de la Guangzhou City.

Echipa este definitia inconstantei in acest sezon. Dalian Pro are 2 victorii, 2 infrangeri, 3 remize si un golaveraj de 9-9.

Changchun Yatai: Informatii despre echipa, forma de moment, absenti

Nici cei de la Changchun Yatai nu se descurca mai bine. Oaspetii au 10 puncte, cu unul mai mult decat adversara de astazi.

Acum 2 etape, alb-rosii o invingeau in deplasare pe Guangzhou City, cu scorul de 3-1. Vedem asadar ca victoriile cu Guangzhou nu reprezinta un punct de referinta, deoarece toate echipele scot puncte in partidele cu ei.

Etapa trecuta, Changchun a primit vizita celor de la Zheijang Professional, iar cele doua au terminat la egalitate – scor 1:1.

Dalian Pro vs Changchun Yatai: Cote la pariuri şi pronostic

Remiza nu ajuta pe nimeni astazi, asadar ma astept ca ambele echipe sa atace. Dalian Pro vine dupa o victorie, in timp ce Changchun a reusit sa lege 3 partide fara esec, iar moralul jucatorilor cu siguranta a crescut. 

Mergem pe minim 2 goluri, la o cota de 1.40.

Ponturi
Peste 1,5 goluri
Cf
Cote
1.40
Ponturi pentru Fotbal Ponturi pentru Chinese Super League
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Peste 1,5 goluri
0%
0 voturi
Pariu castigator
0%
0 voturi
Total voturi: 0

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token