CS Dinamo Bucureşti — Fuchse Berlin
Incheiat

CS Dinamo Bucureşti — Fuchse Berlin: pronosticuri Handbal EHF European League

Acțiune

Tipster-ul Legalbet Marian oferă predicţia sa din handbal pentru meciul CS Dinamo Bucureşti vs. Fuchse Berlin.

Marţi seară, 21/11/2023, nu mai devreme de ora 19:45, CS Dinamo Bucureşti şi Fuchse Berlin vor juca în faza grupelor (Grupa G) a competiţiei EHF European League – în “Sala Dinamo” din Bucureşti (România). Una dintre casele de pariuri online licenţiate în România888sport – ne oferă următoarele cote la victorie pentru echipe: 1.87 @ CS Dinamo Bucureşti vs. 2.35 @ Fuchse Berlin!

CS DINAMO BUCUREŞTI (#1 în ROMÂNIA)

CS Dinamo Bucureşti (campioana ultimelor ediţii de campionat intern) a debutat cu o victorie de-a dreptul istorică în Grupa G a EHF European League în faţa bosniecilor de la RK Izvidac (52-24), au continuat cu un succes pe terenul francezilor de la Chambery Savoie (28-21), dar a venit adevăratul test pe care l-au picat la limită tocmai pe terenul nemţilor de la Fuchse Berlin (30-33). Câştigarea campionatului pare a fi o formalitate deja şi-n acest an, deoarece după victoria obţinută cel mai recent (17/11/2023) pe terenul celor de la Vaslui (27-26) s-au distanţat la cinci puncte de CSM Constanţa!

CS Dinamo Bucureşti vs. Fuchse Berlin: 26-26 (EHF European League | 08/12/2020)

FUCHSE BERLIN (#2 în GERMANIA)

Fuchse Berlin – este campioana en-titre a EHF European League şi totodată campioana ediţiilor 2017/2018 şi 2014/2015 (multă experienţă internaţională aşadar) – şi una din puţinele echipe care se luptă de la egal la egal deseori cu “coloşii” de la Kiel, Magdeburg sau Flensburg-H. revine în România la distanţă de trei ani de la acel egal scos “în extremis” de dinamovişti chiar la ultima fază! Au trei victorii din trei în Grupa G a EHF European League – au debutat pe teren propriu cu francezii de la Chambery Savoie (24-22), apoi deplasare la RK Izvidac (34-22) şi evident meciul de “acasă” cu CS Dinamo (33-30).

Fuchse Berlin vs. CS Dinamo Bucureşti: 33-29 (EHF European League | 01/12/2020), 33-30 (EHF European League | 14/11/2023)

CS Dinamo Bucureşti – Fuchse Berlin: Cote la pariuri şi predicţii pariuri    

Mizez pe o nouă partidă (per total) echilibrată şi deschisă oricărui rezultat, chiar dacă nemţii vin din cel mai puternic campionat de handbal masculin din lume – pentru simplul fapt că şi dinamoviştii au un antrenor de top mondial în persoana spaniolului Xavi Pascual (care ştie cum să pregătească astfel de meciuri) şi-n componenţă foşti câştigători de EHF Champions League precum fostul portar de la Telekom Veszprem HC – sârbul Vladimir Cupara, apoi fostul fundaş de la FC Barcelona – croatul Luka Cindric, fosta extrema dreapta de la FC Barcelona – spaniolul Aleksandar Cenic, fosta extrema stânga de la FC Barcelona – spaniolul Alex Pascual Garcia, fostul pivot de la PICK Szeged – maghiarul Miklos Rosta sau “principala armă” a celor supranumiţi “dulăii” – extrema stânga Ali Zein (bune aruncări de la distanţă). În meciul tur, germanul în vârstă de doar douăzeci şi unu de ani – Tim Freihofer (extremă stânga) – a făcut ravagii şi-a marcat un număr impresionant de goluri (zece) dintr-un total de unsprezece aruncări!

● Îţi mulţumim că ai citit acest articol! Rămâi alaturi de noi, deoarece avem zilnic şi mai multe ponturi din handbal şi propuneri de bilete interesante, doar de la casele de pariuri online licenţiate în România!

Pont
Sub 65,5 goluri în meci
Cf
Cote
1.53
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Sub 65,5 goluri în meci
100%
1 vot
Pariu castigator
0%
0 voturi
Total voturi: 1

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token