CS Dinamo Bucureşti — Chambery Savoie
Incheiat

CS Dinamo Bucureşti — Chambery Savoie: pronosticuri Handbal EHF European League

Acțiune

Tipster-ul Legalbet Marian oferă predicţia sa din handbal pentru meciul CS Dinamo Bucureşti vs. Chambery Savoie.

Marţi seară, 05/12/2023, nu mai devreme de ora 19:45, CS Dinamo Bucureşti şi Chambery Savoie vor juca în faza grupelor (Grupa G) a EHF European League de handbal masculin – în “Sala Dinamo” din Bucureşti (România). Una dintre casele de pariuri online licenţiate în România888sport – ne oferă următoarele cote la victorie pentru echipe: 1.15 @ CS Dinamo Bucureşti vs. 6.90 @ Chambery Savoie!

CS DINAMO BUCUREŞTI (#2 în GRUPA G)

CS Dinamo Bucureşti – campioana ultimelor trei ediţii precedente din “Liga Naţională” de handbal masculin a României, va cuceri (cel mai probabil) un nou titlu de campioană şi-n sezonul regulat – 13/13 (MECIURI/VICTORII), cu un total de #39 PUNCTE adunate (486-360 golaveraj). Ultima victorie a “dulăilor” pe terenul CSM-ului din Constanţa (36-34), principala urmăritoare în lupta pentru titlu, a cam pecetluit şi soarta acestui campionat (deşi s-a jucat abia turul, dinamoviştii au şapte puncte distanţă de locul doi). De altfel, din luna august – de la startul sezonului curent – “alb-roşii” au pierdut doar două partide oficiale: în EHF European League – cu germanii de la Fuchse Berlin (30-33 în deplasare | 32-33 “acasă”). 

● CS Dinamo vs. Chambery Savoie: nu au jucat

CHAMBERY SAVOIE (#3 în GRUPA G)

Chambery Savoie Mont-Blanc Handball (Franţa) – a adunat doar cinci victorii şi-a suferit şapte înfrângeri în “Starligue” – fiind clasată abia pe locul al #9-lea în campionatul intern la momentul actual! În data de 28/11/2023 au cedat pe propriul teren duelul cu nemţii de la Fuchse Berlin (31-36) în cadrul EHF European League, iar mai recent în data de 02/12/2023 au pierdut la limită în deplasare cu Pays d’Aix Universite Club PAUC (34-35). Chambery Savoie Mont-Blanc Handball este o echipă cu un extraordinar apetit ofensiv, dar care-i vulnerabilă în deplasare (primeşte foarte multe goluri – cel mai bun exemplu este şi meciul cu bosniecii mediocri de la Izvidac, disputat pe teren propriu şi decis cu scorul 34-30).

● Chambery Savoie vs. CS Dinamo: 21-28 (EHF European League | 24/10/2023)

CS Dinamo Bucureşti – Chambery Savoie: Cote la pariuri şi predicţii pariuri

Mizez pe o partidă controlată şi câştigată cu handicap la goluri de dinamovişti, pe tiparul precedentul meci direct pe care l-au dominat copios şi-n Franţa în urmă cu mai puţin de o lună şi jumătate – pentru simplul fapt că “alb-roşii” au atât pe banca tehnică (Xavi Pascual), cât şi pe terenul de joc, handbalişti cu foarte multă experienţă internaţională! În meciul tur disputat în “Le Phare Arena” (4,500 locuri) – cei mai buni marcatori ai “dulăilor” au fost ucraineanul Andrii Akimenko (cinci goluri), cehul Stanislav Kasparek (patru goluri), sârbul Lazar Kukic (patru goluri) şi egipteanul Ali Zein (patru goluri) | în timp ce la francezi niciunul dintre handbalişti n-a depăşit cifra de trei în dreptul golurilor marcate.

● Îţi mulţumim că ai citit acest articol! Rămâi alaturi de noi, deoarece avem zilnic şi mai multe ponturi din handbal şi propuneri de bilete interesante, doar de la casele de pariuri online licenţiate în România!

Ponturi
(AH) -4,5 goluri @ CS Dinamo
Cf
Cote
1.65
Ponturi pentru Handbal Ponturi pentru EHF Champions League
Votare
Va fi acest pariu castigator?
(AH) -4,5 goluri @ CS Dinamo
100%
1 vot
0%
0 voturi
Pariu pierzator
Total voturi: 1

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token