Crusaders — Magpies: ponturi preliminarii Conference League

Acțiune

Expertul Legalbet Marco Birlan propune un pariu de cota 1.45 pentru aceasta partida din preliminariile Conference League.

Crusaders: Informatii despre echipa, forma de moment, absenti

Forsythe este omul ce mentine inca sperantele vii pentru nord-irlandezi. Acesta a marcat in minutul 63, la scorul de 2-0, si a inchis tabela.

Crusaders a aratat destul de bine in Gibraltar, acolo unde casele de pariuri ii considerau pe oaspeti mari favoriti.

Echipa a avut o posesie mai buna, mai multe ocazii de gol si 3 suturi pe spatiul portii. Prima reusita a venit insa destul de tarziu, iar Magpies s-a inchis bine in defensiva, pe final.

Magpies: Informatii despre echipa, forma de moment, absenti

Oaspetii din aceasta seara incearca sa scrie istorie si sa se apropie de grupele Conference League. Magpies s-a impus in mansa tur cu scorul de 2-1.

Bent a deschis scorul in minutul 44, din pasa lui Bayode. Pibe a majorat diferenta imediat dupa pauza, iar Forsythe – dupa cum spuneam – a stabilit scorul final.

Gruparea din Gibraltar a terminat pe locul 4 sezonul precedent, in spatele celor de la Lincoln, Europa FC si St Josephs.

Crusaders vs Magpies: Cote la pariuri şi pronostic

Cred ca de aceasta data Crusaders va dovedi in teren de ce este mare favorita in aceasta dubla mansa. Gazdele nu au motiv de panica, deoarece au un deficit de un singur gol.

Daca isi mentin aceleasi statistici si sunt mult mai atenti in ultima treime adversa, nord-irlandezii isi pot atribui nu doar victoria in mansa retur, dar si calificarea in turul 2 preliminar.

Ponturi
Crusaders castiga
Cf
Cote
1.45
Ponturi pentru Fotbal Ponturi pentru Conference League
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Crusaders castiga
0%
0 voturi
Pariu castigator
0%
0 voturi
Total voturi: 0

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token