Croatia — Tara Galilor: ponturi la pariuri preliminarii Euro

Acțiune

Expertul Legalbet Cristian Mihală vă oferă predicția sa pentru partida Croația - Țara Galilor, din preliminariile Euro 2024.

Disputa Croația - Țara Galilor se joacă sâmbătă, de la 21:45, și contează pentru prima rundă a preliminariilor pentru Campionatul European. 

Croația: forma de moment, ultimele rezultate, statistici 

Croația a impresionat la ultimele două Cupe Mondiale, jucând finala în 2018 și câștigând finala mică anul trecut, în Qatar. Acum, formația lui Zlatko Dalic vrea să livreze la cel mai înalt nivel și la Euro, în condițiile în care nu a reușit niciodată să treacă de optimi la ultimele 3 prezențe la turneele finale de Campionat European.

Presiunea e mică pe gazdele de sâmbătă, care, dincolo de faptul că au o grupă ușoară, în care Turcia și Țara Galilor sunt cele mai grele adversare, au siguranța că vor juca oricum play-off-ul pentru turneul final din Germania, grație prestațiilor din Liga Națiunilor.

Pentru croați nu s-au schimbat lucrurile fundamental după turneul final din Qatar, astfel că stafful tehnic se va baza pe același nucleu de jucători. Vorbim de o echipă extrem de matură, care se apără perfect și e necruțătoare pe contra-atac.

Statistica e de partea gazdelor din weekend, care sunt neînvinse pe teren propriu în ultimele 35 de partide din preliminariile Euro (27 de victorii, de-a lungul acestei serii). Țara Galilor pare un adversar la îndemână, în contextul în care în ultimele 6 meciuri directe dintre cele două țări, croații nu au pierdut vreo partidă (4 succese).

Modric e motorul echipei, Gvardiol e stâlpul defensivei, dar speranțele ofensive se leagă în primul rând de Ivan Perisic, care are 4 contribuții la goluri (1 gol și 3 pase decisive) în ultimele 6 apariții în tricoul naționalei.

  • Croația, echipa probabilă: Livakovic - Juranovic, Sutalo, Gvardiol, Sosa - Modric, Brozovic, Kovacic - Vlasic, Kramaric, Perisic 

Țara Galilor: forma de moment, ultimele rezultate, statistici 

Țara Galilor e la o răscruce de drumuri, în contextul în care Gareth Bale, fotbalistul emblematic pentru această țară în ultimul deceniu și jumătate, s-a retras. Oaspeții de sâmbătă au făcut o tradiție din calificările la Euro, unde au făcut mereu în ultimul timp figuri frumoase (au trecut de optimi la ultimele două participări).

Galezii vin la Split cu doar 3 înfrângeri în ultimele 20 de partide jucate în preliminariile Euro, perioadă în care au înregistrat 12 succese. Totuși, acum adversarul e unul de calibru, astfel că băieților lui Robert Page le va fi dificil să reziste.

În ultima perioadă, Țara Galilor nu a livrat conform așteptărilor fanilor, nereușind vreo victorie în ultimele 8 meciuri internaționale (două egaluri, 6 înfrângeri). Arma secretă în acest weekend ar putea fi Nathan Broadhead, care, convocat în premieră la națională, strălucește pentru Ipswich.

  • Țara Galilor, echipa probabilă: Ward - Mepham, Rodon, Cabango - Roberts, Ramsey, Ampadu, Wilson, Williams - James, Moore 

Croația - Țara Galilor: Cote la pariuri și pronostic 

Croația a primit maximum un gol în 7 din ultimele 9 partide jucate acasă, de la începutul lui 2021 până în prezent. Ca atare, un pariu de sub 2,5 goluri pentru partida de sâmbătă poate fi o opțiune interesantă.

Noi vom miza totuși pe diferența de valoare dintre cele două naționale. Țara Galilor își caută identitatea post Bale și îi va fi greu să reziste în fața unei formații robuste, care are jucători world class în toate compartimentele. Mizăm pe un succes al Croației, motivați și de cota foarte bună oferită de casele de pariuri.

  • Predicție: Victorie Croația (cotă 1,6, la Favbet).

Pe site-ul nostru vei găsi zilnic ponturi de la cele mai importante meciuri, dar și informații proaspete, în centrul de pariere, care să te ajute să faci cele mai bune alegere la pariuri.

Legalbet.ro vă oferă zilnic ponturi si bilete care au cote interesante, atent studiate, de la cele mai bune case de pariuri licențiate în România. Înainte de a folosi sugestiile noastre, nu uitați să treceți prin filtrul gândirii voastre partidele și, mai important, nu mizați niciodată pe banii pe care nu vi-i permiteți să îi pierdeți.

Ponturi
Victorie Croația
Cf
Cote
1.60
Ponturi pentru Fotbal Ponturi pentru UEFA Euro 2024
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Victorie Croația
0%
0 voturi
0%
0 voturi
Pariu pierzator
Total voturi: 0

Bonusuri

Mai multe sfaturi pentru întâlnirea

Toate pronosticurile pentru meci

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token