Croatia — Maroc: pont din Cupa Mondială

Acțiune

Expertul Legalbet Silviu Tudor Samuila va propune un pariu de la Cupa Mondială.

Partida Croația – Maroc se joacă astăzi, ora 17:00, pe stadionul Khalifa International (Doha) 

Louis Van Gaal a spus o vorbă mare despre finalele mici ale Cupei Mondiale. Naționala sa urma să joace împotriva Braziliei pentru bronz în 2014 iar olandezul s-a enervat. ”Mi se pare absolut inutil acest meci. Echipele care sunt obligate să se înfrunte pentru locul trei, vin după un Campionat Mondial senzațional, în care au ajuns printre primele patru. Cea care termină însă pe poziția a 4-a, se va simți loser. Va termina turneul cu două înfrângeri, iar asta este total incorect”.  

Cam așa stau lucrurile și astăzi, deși pentru marocani prezența în finala mică reprezintă o performanță imensă. Istoria ne arată că după pierderea semifinalelor, naționalele care își dispută bronzul pierd din concentrare, din răutate, iar acest ultim meci este tratat cu mai puțină seriozitate. De altfel, în majoritatea cazurilor, selecționerii trimit în formulele de start fotbaliști pe care au prins mai puține minute pe parcursul turneului, titularii clasici fiind lăsați să își lingă rănile. Nu știu dacă va fi cazul, dar din partea lui Dalic mă aștept la o variantă de echipă mult schimbată față de semifinala contra Argentinei. 

Marocanii mi s-au părut mai proaspeți decât adversarii lor de astăzi și cred că sunt și mai motivați. Croația a obținut totuși argintul în 2018, iar pentru Modric, Brozovic, Kovacic sau Perisic, locul trei nu cred să fie atât de tentant, cum ar putea fi pentru Amrabat, Ziyech sau En Nesyri.  

Croația – Maroc: cote și pronostic 

Iată scorurile ultimelor finale mici ale Cupei Mondiale: 

2018 Belgia – Anglia 2-0

2014 Țările de Jos – Brazilia 3-0

2010 Germania – Uruguay 3-2

2006 Germania – Portugalia 3-1

2002 Turcia – Coreea de Sud 3-2 

Cum spuneam, cu excepția ediției trecute, vedem că naționalele lasă garda jos în acest ultim joc. Cred că același lucru se va întâmpla și astăzi. Văd o Croație cu Orisic, Petkovic sau Vlasic titulari, un Maroc încercând să joace același fotbal frumos pe care l-am văzut în meciul cu Franța, iar noi cred că ne vom bucura de această dispută. Merg pe o cotă de 1.97 pe care Conticazino o oferă pentru un meci cu cel puțin trei goluri. 

Ponturi
Cel puțin trei goluri în meci
Cf
Cote
1.97
Va fi acest pariu castigator?
Cel puțin trei goluri în meci
0%
0 voturi
Da
0%
0 voturi
Nu
Total voturi: 0

Bonusuri

Mai multe sfaturi pentru întâlnirea

Toate pronosticurile pentru meci
Copy the token