Cristina Bucşa vs Jule Niemeier
Incheiat

Cristina Bucşa vs Jule Niemeier: pronosticuri tenis Bogota 04/04/2024

Acțiune

Tipster-ul Legalbet Marian oferă predicţia sa din tenis pentru meciul Bucşa vs. Niemeier.

Joi dimineaţă, 04/04/2024, nu mai devreme de ora 01:00, Cristina Bucşa şi Jule Niemeier vor juca în faza optimilor de simplu feminin a competiţiei WTA Series Tour de la Bogota (Columbia, zgură). Una dintre casele de pariuri online licenţiate în România – 888sport – ne oferă următoarele cote la victorie pentru cele două jucătoare: 2.00 @ Cristina Bucşa vs. 1.80 @ Jule Niemeier!

CRISTINA BUCŞA (#75 WTA)

Cristina Bucşa (douăzeci şi şase de ani) s-a născut la Chişinău (Republica Moldova) şi are reşedinţa la Cantabria, Santander (Spania), este jucătoare de mână dreaptă care execută backhand-ul cu ambele mâini, măsoară în jur de 1,76m şi beneficiază de suportul antrenorului Ion Bucşa (tatăl său). Are-n palmares un singur titlu de nivel WTA Series Tour (cucerit la dublu), singurul titlu important cucerit la simplu venind în luna decembrie a anului trecut – pe hardul indoor de la Open de Limoges challenger (Franţa). A mai fost prezentă pe zgura de la Bogota Open doar în anul 2021 (runda inaugurală). Cele mai notabile rezultate din sezonul regulat sunt – “sfertul” de la Australian Open (la dublu) şi semifinala de la Brisbane (la dublu), respectiv “sfertul” de la Abu Dhabi Open (la simplu). 

● VICTORII Bucşa vs. Niemeier: nu au jucat

JULE NIEMEIER (#113 WTA)

Jule Niemeier (douăzeci şi patru de ani) s-a născut şi are reşedinţa la Dortmund (Germania), este la rându-i dreptace şi execută reverul cu ambele mâini, măsoară în jur de 1,78m şi beneficiază de suportul antrenorului Michael Geserer! Singurul titlu cucerit la simplu a venit pe zgura de la Makarska challenger (Croaţia), iar cel mai notabil rezultat al carierei rămâne sfertul de finală pe care l-a disputat pe iarba Grand Slam-ului de la Wimbledon (2022). Se poate adapta la orice tip de suprafaţă (fiind mai mult o aşa-zisă “zguristă” la bază totuşi) şi nu a mai fost prezentă înainte pe zgura turneului WTA de la Bogota!

● VICTORII Niemeier vs. Bucşa: nu au jucat

Cristina Bucşa – Jule Niemeier: Cote la pariuri şi predicţii pariuri

 Mizez pe o partidă (per total) echilibrată, deoarece se vor înfrunta două combatante de valori relativ apropiate şi cu stiluri de joc asemănătoare, bazate pe un prim-serviciu (de cele mai multe ori) eficient şi pe agresivitate pe parte de retur (intră mult în teren pe serviciul adversarelor şi încearcă să puncteze decisiv direct de la prima lovitură). Cristina Bucşa a eliminat-o în runda inaugurală de la Bogota Open pe chinezoaica Xiaodi You (6-1 7-5 / nici un as expediat, şapte duble greşeli comise, şi-a cedat serviciul de două ori, realizând un total de şase break-uri pe parte de retur), în timp ce nemţoaica Jule Niemeier a trecut tot în minim de seturi de italianca Nuria Brancaccio (6-2 6-3 / nici un as expediat, cinci duble greşeli comise, şi-a cedat serviciul de două ori, realizând un total de cinci break-uri pe parte de retur).

● Îţi mulţumim că ai citit acest articol! Rămâi alaturi de noi, deoarece avem zilnic şi mai multe ponturi din tenis şi propuneri de bilete interesante, doar de la casele de pariuri online licenţiate în România!

Ponturi
Peste 20,5 game-uri în meci
Cf
Cote
1.70
Va fi acest pariu castigator?
Peste 20,5 game-uri în meci
100%
1 vot
Da
0%
0 voturi
Nu
Total voturi: 1

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token