Cristina Bucşa — Jessica Pegula
Incheiat

Cristina Bucşa — Jessica Pegula: pronosticuri Tenis Tokyo

Acțiune

Tipster-ul Legalbet Marian oferă predicţia sa din tenis pentru meciul Bucşa vs. Pegula.

Miercuri dimineaţă, 27/09/2023, nu mai devreme de ora 05:00, Cristina Bucşa şi Jessica Pegula vor juca în faza optimilor de simplu feminin a competiţiei WTA Series Tour de la Tokyo (China, hard outdoor). Una dintre casele de pariuri online licenţiate în România – 888sport – ne oferă următoarele cote la victorie pentru cele două jucătoare: 6.10 @ Cristina Bucşa vs. 1.11 @ Jessica Pegula!

CRISTINA BUCŞA (#79 WTA)

Are douazeci şi cinci de ani, s-a nascut la Chişinău (Moldova) şi i-a reprezentat pe moldoveni in competitiile internationale intre anii #2013 şi #2015, dar ulterior a hotarat sa-i reprezinte pe iberici şi are reşedinta şi se antreneaza la Cantabria (Spania), antrenata de tatal ei – Ion Bucşa! Are-n palmares un singur titlu de nivel WTA Series Tour – cucerit la dublu, in sezonul regulat, pe hardul indoor de la Lyon (Franţa). N-a mai fost prezenta-n trecut pe hardul outdoor al turneului WTA de la Tokyo! Este jucatoare de mana dreapta care executa backhand-ul cu ambele maini şi masoara-n jur de 1,76m. 

● VICTORII Bucşa vs. Pegula: nici o victorie

JESSICA PEGULA (#4 WTA)

Are douazeci şi noua de ani şi mult mai multa experienta-n spate la nivel inalt, avand in palmares trei titluri de nivel WTA Series Tour la simplu (cu alte patru finale pierdute); este şi-o excelenta jucatoare de dublu – şapte titluri cucerite (cu alte doua finale pierdute). Nici ea n-a mai fost prezenta pe hardul outdoor al turneului WTA de la Tokyo-n trecut; in sezonul regulat a adunat un total impresionant de #30 victorii – şi-a suferit doar #9 înfrângeri pe acest tip de suprafata (cel mai bun an al carierei din acest punct de vedere). Este la randu-i dreptace, executa reverul cu ambele maini şi masoara-n jur de 1,70m!

● VICTORII Pegula vs. Bucşa: 6-1 6-4 (Wimbledon, 2023, iarbă)

Cristina Bucşa – Jessica Pegula: Cote la pariuri şi predicţii pariuri

Mizez pe o partida (per total) mai echilibrata decat ne-o propun bookmakerii prin cotele oferite la victorie celor doua combatante, luand in considerare faptul ca americanca n-a prea evoluat in cariera pe taram asiatic (unde climatul, alimentatia şi suprafetele de joc sunt diferite), in timp ce moldo-iberica are avantajul de a fi evoluat deja un meci pe asfaltul de la Tokyo WTA in runda inaugurala! Jessica Pegula n-a mai jucat la simplu din data de 04/09/2023 – cand era eliminata-n faza optimilor de finala de la US Open; a facut-o aici in Japonia la dublu, facand pereche cu conationala Ashlyn Krueger – dar au fost eliminate de cuplul Eikeri/Neel (4-6 6-3 5-10). De cealalta parte, Cristina Bucşa a eliminat-o in primul tur pe japoneza Rina Saigo (6-1 6-2 / un singur as expediat, doua duble greşeli comise, şi-a cedat serviciul o singura data, fructificand cinci din totalul de unsprezece oportunitati de break pe care şi le-a procurat).

● Îţi mulţumim că ai citit acest articol! Rămâi alaturi de noi, deoarece avem zilnic şi mai multe ponturi din tenis şi propuneri de bilete interesante, doar de la casele de pariuri online licenţiate în România!

Pont
Jessica Pegula & peste 17,5 game-uri în meci
Cf
Cote
1.72
Ponturi pentru Tenis Ponturi pentru WTA
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Jessica Pegula & peste 17,5 game-uri în meci
100%
1 vot
0%
0 voturi
Pariu pierzator
Total voturi: 1

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token