Cristian Garin — Taylor Fritz: pronosticuri Tenis ATP Houston

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Garin vs. Fritz.

Vineri seara, 08/04/2022, nu mai devreme de ora 23:00, Cristian Garin si Taylor Harry Fritz vor juca in faza sferturilor de finala a competitiei ATP World Tour de la Houston (Statele Unite, zgură). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaPublicWin – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cei doi jucatori: 3.10 @ Cristian Garin vs. 1.37 @ Taylor Harry Fritz!

CRISTIAN GARIN (#29 ATP)

Are douazeci si cinci de ani, s-a nascut la Santiago (Chile) si tot acolo are si resedinta, este jucator de mana dreapta ce executa reverul cu ambele maini, masoara in jur de 1,85m si momentan nu beneficiaza de suportul vreunui antrenor! Are amintiri placute de pe zgura de la Houston – la precedenta si singura lui prezenta in cadrul acestui turneu, a izbutit sa plece acasa cu trofeul de campion (vs. Ruud in finala). Este un zgurist la baza, dar sezonul regulat nu este deloc satisfacator pana-n acest moment pentru el!

  • VICTORII Garin vs. Fritz: nu au jucat

TAYLOR HARRY FRITZ (#13 ATP)

A ajuns la saptesprezece victorii si doar cinci infrangeri pe parcursul sezonului regulat, trecandu-si in palmares Masters-ul de la Indian Wells (hard outdoor), faza optimilor de finala la Australian Open si cateva victorii la ATP Cup si Davis Cup sub steagul Statelor Unite atat la simplu, cat si la dublu! Chiar daca nu este un zgurist la baza, s-a descurcat perfect in faza optimilor de finala de la Houston, in ciuda faptului ca de cealalta parte a fileului s-a aflat un adversar redutabil pe acest tip de suprafata.

  • VICTORII Fritz vs. Garin: nu au jucat

Cristian Garin – Taylor Fritz: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o partida controlata si castigata in cele din urma cu handicap la game-uri de favoritul publicului, luand in considerare in special forma de moment excelenta prin care trece americanul! Taylor Harry Fritz l-a eliminat in runda anterioara pe un alt chilian de prima suta mondiala – Alejandro Tabilo (6-1 6-4 / cinci asi expediati, doua duble greseli comise, si-a cedat serviciul o singura data, fructificand cinci din totalul celor sase oportunitati de break pe parte de retur). De cealalta parte, Cristian Garin a avut nevoie de set decisiv pentru a-l invinge in runda inaugurala pe experimentatul mai degraba dublist Jack Sock (4-6 6-3 7-5 / i-a oferit sase mingi de break adversarului, si-a cedat serviciul de sase ori, realizand cinci break-uri pe parte de retur) si tot in trei seturi l-a eliminat in faza optimilor de finala si pe australianul Jordan Thompson (3-6 6-3 6-3 / i-a oferit zece mingi de break oponentului, si-a cedat serviciul de doua ori, realizand patru break-uri pe parte de retur) – ambii fiind totusi adversari care prefera suprafetele rapide si per total sunt sub valoarea sud-americanului pe zgura.

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
52 / 4 / 47
Calcul:
+316 RON
ROI:
3.1 %
Pariuri:
1400 / 103 / 1099
Calcul:
-4 132 RON
ROI:
-1.6 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 105
52 / 4 / 47
Calcul:
ROI: +3.1 %
Pariuri: 2609
1400 / 103 / 1099
Calcul
ROI: -1.6 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
(AH) -2,5 games @ Taylor Fritz
100%
1 vot
0%
0 voturi
Pariu pierzator
Total voturi: 1

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde