Cristian Garin — Joao Reis Da Silva
Incheiat

Cristian Garin — Joao Reis Da Silva: pronosticuri Tenis Brasilia

Acțiune

Tipster-ul Legalbet Marian oferă predicţia sa din tenis pentru meciul Garin vs. Reis Da Silva.

Miercuri la amiază, 22/11/2023, nu mai devreme de ora 15:30, Cristian Garin şi Joao Reis Da Silva vor juca în faza optimilor de simplu masculin al competiţiei ATP Challenger Tour de la Brasilia (Brazilia, hard outdoor). Una dintre casele de pariuri online licenţiate în România888sport – ne oferă următoarele cote la victorie pentru cei doi jucători: 1.18 @ Cristian Garin vs. 4.75 @ Joao Reis Da Silva!

CRISTIAN GARIN (#87 ATP)

Cristian Ignacio Garin Medone (douăzeci şi şapte de ani) are-n palmares un total de cinci titluri de nivel ATP World Tour la simplu (toate cucerite pe zgură – de departe suprafaţa lui preferată), a fost la un moment dat clasat chiar al #17-lea în lume la simplu (13/09/2021), dar ultimele două sezoane n-au fost nici pe departe cele mai reuşite din cariera sud-americanului născut şi având reşedinţa la Santiago (Chile). N-a mai fost prezent de-a lungul timpului pe asfaltul turneului ATP Challenger de la Brasilia! Este jucator de mana dreapta care executa backhand-ul cu ambele maini şi masoara-n jur de 1,85m.

● VICTORII Garin vs. Da Silva: nu au jucat

JOAO REIS DA SILVA (#325 ATP)

Joao Lucas Reis Da Silva (douăzeci şi trei de ani) n-are nici un meci oficial disputat la nivel ATP World Tour de-a lungul carierei – a fost clasat cel mai sus al #259-lea în lume la simplu (08/05/2023), are la rându-i zgura drept suprafaţă preferată şi nici el n-a mai fost prezent pe hardul outdoor de la  Brasilia challenger! S-a născut şi are reşedinţa la Recife (Brazilia), este jucător de mână dreaptă care execută reverul cu ambele mâini şi măsoară în jur de doar 1,78m. A avut nevoie de două tie-break-uri pentru a-l elimina în runda inaugurală de la Brasilia challenger pe tânărul peruan Gonzalo Bueno (7-6 7-6).

● VICTORII Da Silva vs. Garin: nu au jucat

Cristian Garin – Joao Reis Da Silva: Cote la pariuri şi predicţii pariuri

Mizez pe diferenţa colosală de experienţă dintre cei doi combatanţi şi totodată pe faptul că tenismenul chilian se descurcă mult mai bine pe acest tip de suprafaţă rapidă (chiar dacă este zgurist la bază). Cristian Garin a obţinut un total de #21 VICTORII pe hard outdoor pe parcursul sezonului regulat, iar în primul tur de la Brasilia challenger a trecut uşor de un alt brazilian – Orlando Luz (6-0 6-4 / nouă aşi expediaţi, trei duble greşeli comise, şi-a cedat serviciul o singură dată şi-a fructificat cinci din totalul de cinsprezece oportunităţi de break pe care şi le-a procurat pe parte de retur). De cealaltă parte, “outsider”-ul Joao Reis Da Silva a câştigat norocos duelul cu Gonzalo Bueno, în condiţiile-n care cel din urmă şi-a procurat nu mai puţin de douăspreze mingi de break pe retur (trei dintre ele fiind fructificate).

● Îţi mulţumim că ai citit acest articol! Rămâi alaturi de noi, deoarece avem zilnic şi mai multe ponturi din tenis şi propuneri de bilete interesante, doar de la casele de pariuri online licenţiate în România!

Pont
Sub 21,5 game-uri în meci
Cf
Cote
1.60
Ponturi pentru Tenis Ponturi pentru Challenger
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Sub 21,5 game-uri în meci
100%
1 vot
0%
0 voturi
Pariu pierzator
Total voturi: 1

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token