Incheiat

Cota 2 — 25 aprilie 2022

Acțiune

Expertul Legalbet, Maraz, vă recomandă Cota 2 de luni, 25 aprilie, aceasta fiind alcătuită din meciurile Braga - Porto şi Almeria - Gijon.

Puteţi paria pe aceste partide la casele de pariuri online licenţiate din România.

Predicţii Braga - Porto

FC Porto, gruparea ce a dominat autoritar actualul sezon din prima liga portugheză, se va deplasa pe terenul lui Braga, în runda a 31-a.

Gazdele sunt pe primul loc cu 82 de puncte şi vin după o victorie categorică, scor 7-0 cu Portimonense, în vreme ce Braga, aflată pe poziţia a patra, cu 56 de puncte, a remizat cu Estoril, scor 0-0.

În cele mai recente cinci confruntări din campionat, gazdele au două victorii la fel ca şi viitoarea campioană, iar un meci s-a încheiat la egalitate.

În partida tur jucată la Porto, scorul a fost atunci 1-0.

Braga este o echipă incomodă, aflându-se şi în clasamentul meciurilor de pe teren propriu tot pe locul al patrulea, în vreme ce Porto are evoluţii excelente şi pe teren străin, fiind pe locul 1 şi în acest clasament.

Fernandes şi Sequeira respectiv Manafa şi Urife sunt accidentaţi în cele două echipe.

Horta are 15 goluri şi e principalul marcator al lui Braga, în vreme ce de la oaspeţi cele mai multe goluri le-a marcat Taremi, 18.

Ponturi pariuri sportive Almeria - Gijon

Almeria, echipa de pe locul al treilea în LaLiga2, cu 67 de puncte acumulate, joacă acasă cu Gijon, aflată pe locul 17, cu 41 de puncte.

Gazdele vin după un egal la Valladolid, echipă cu care se luptă pentru un loc direct promovabil direct în prima ligă, scor 2-2, în vreme ce oaspeţii au cedat în faţa lui Oviedo, scor 0-1.

Scorul în meciurile directe este 3-2 pentru Almeria, iar gazdele ar trebui să fie motivate, mai ales că un nou succes le-ar aduce poziţia secundă, cu 5 etape înainte de finalul sezonului.

Almeria s-a impus şi meciul din turul acestui campionat, cu scorul de 1-0.

Nigerianul Umar Sadiq e golgheterul gazdelor, cu 16 goluri, iar Uros Djurdjevic de la Gijon are 13, fiind principalul marcator al grupării din Gijon.

Pronosticuri

► Braga – Porto, gazdele înscriu, cota 1.39

► Almeria   - Gijon, gazdele câştigă,cota 1.57

► Cota 2 finală: 2.18

Ponturi
Cota 2 — 25 aprilie 2022
Cf
Cote
2.18
Ponturi pentru Fotbal Ponturi pentru Segunda
Va fi acest pariu castigator?
Cota 2 — 25 aprilie 2022
0%
0 voturi
Da
0%
0 voturi
Nu
Total voturi: 0

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token