Cota 2 — 16 mai 2022

Acțiune

Expertul Legalbet, Karbacher, vă recomandă Cota 2 de luni, 16 mai 2022, care vine de la meciurile CS Mioveni - Rapid București şi Academica Clinceni - FC Botoşani.

Ponturi pariuri sportive CS Mioveni - Rapid Bucureşti

CS Mioveni şi Rapid Bucureşti vor juca pe "Orășenesc", în etapa a 9-a din play-out-ul Ligii 1. Meciul va începe de la ora 20:30 şi conform caselor de pariuri online e de aşteptat ca echipa antrenată de Adrian Mutu să câştige. Cu o etapă înainte de finalul sezonului, "galben-verzii" sunt salvaţi de la retrogradare şi au evitat chiar şi barajul de menţinere/promovare în Liga 1. În schimb, "alb-vişinii" sunt pe prima poziţie în play-out cu 39 puncte, fiind urmaţi de Sepsi Sfântu Gheorghe cu 39 puncte şi FC Botoşani 38 puncte. Echipa antrenată de Adrian Mutu are nevoie de victorie, pentru a fi sigură că va juca barajul cu Sepsi Sfântu Gheorghe sau FC Botoşani, apoi cu Universitatea Craiova barajul decisiv pentru calificarea în Europa Conference League. Cele două echipe s-au mai întâlnit de 6 ori în Liga 1, de 5 ori s-au impus bucureştenii, iar o partidă s-a terminat la egalitate. Aşadar argeşenii nu au câştigat niciodată în Liga 1 cu Rapid.

Predicţii Academica Clinceni - FC Botoşani

Academica Clinceni şi FC Botoşani se vor confrunta pe stadionul "Clinceni Arena", în etapa a 9-a din play-out-ul Ligii 1. Meciul va începe de la ora 20:30 şi va fi la discreţia echipei antrenate de Marius Croitoru, care probabil se va impune fără probleme. Moldovenii sunt clasaţi pe locul 3, au 38 puncte şi încă mai speră să prindă barajul pentru Europa Conference League. Ei sunt la 1 punct de Rapid Bucureşti, care ca juca în deplasare cu CS Mioveni şi Sepsi Sfântu Gheorghe, care ca juca tot în deplasare cu FC U Craiova 1948. Speranţele "roş-alb-albaştrilor" stau în echipa patronată de familia Mititelu, pentru că e greu de crezut că giuleştenii se vor împiedica la Mioveni. Academica Clinceni şi FC Botoşani s-au mai întâlnit de 8 ori în Liga 1, fiecare şi-a trecut în cont câte 2 victorii, iar alte 4 dueluri s-au terminat la egalitate. Acum ilfovenii sunt penalizaţi cu 20 puncte şi retrogradaţi, astfel că botoşănenii vor câştiga fără emoţii.

Pronosticuri

► CS Mioveni - Rapid București: 2, cota 1.57

► Academica Clinceni - FC Botoşani: 2 pauză / 2 final, cota 1.45

► Cota 2 finală: 2.27

Ponturi
CS Mioveni - Rapid București 2 | Academica Clinceni - FC Botoşani 2 pauză / 2 final
Cf
Cote
2.27
Ponturi pentru Fotbal Ponturi pentru SuperLiga
Va fi acest pariu castigator?
CS Mioveni - Rapid București 2 | Academica Clinceni - FC Botoşani 2 pauză / 2 final
100%
1 vot
Da
0%
0 voturi
Nu
Total voturi: 1

Bonusuri

Mai multe sfaturi pentru întâlnirea

Toate pronosticurile pentru meci

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token