Cori Gauff — Yulia Putintseva
Incheiat

Cori Gauff — Yulia Putintseva: pronosticuri Tenis WTA Madrid

Acțiune

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Gauff vs. Putintseva.

Sambata seara, 30/04/2022, nu mai devreme de ora 21:30, Cori Gauff si Yulia Putintseva vor juca in turul al doilea al competitiei WTA Masters Tour de la Madrid (Spania, zgură). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaPublicWin – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cele doua jucatoare: 1.49 @ Cori Gauff vs. 2.64 @ Yulia Putintseva!

CORI GAUFF (#16 WTA)

Are doar optsprezece ani si toate motivele sa creada ca la un moment dat poate ajunge in fotoliul de lider mondial la simplu feminin, fiind vazuta de multi drept continuatoarea Serenei Williams in circuit! S-a nascut la Atlanta – Georgia (Statele Unite) si are resedinta la Delray Beach – Florida (Statele Unite), este jucatoare de mana dreapta ce executa reverul cu ambele maini, masoara in jur de 1,75m si beneficiaza de suportul antrenorului Corey Gauff (tatal sau), ajutat de Jean-Christophe Faurel.

  • VICTORII Gauff vs. Putintseva: 7-5 4-6 6-4 (Masters-ul Romei, 2021, zgura)

YULIA PUTINTSEVA (#44 WTA)

Are douazeci si sapte de ani si multa experienta in spate, fiind la un moment dat a #27-a in lume la simplu (06/02/2017), are in palmares doua titluri de nivel WTA Series Tour la simplu si alte trei finale, s-a nascut la Moscova (Rusia) dar are resedinta la Boca Raton – Florida (Statele Unite), este de asemenea dreptace si executa backhand-ul cu ambele maini, masoara in jur de doar 1,63m si beneficiaza de suportul antrenorului rus Roman Kislyanskiy! Se simte excelent pe zgura si chiar are in palmares doua sferturi de finala pe zgura de la Roland Garros – 2016, 2018 – cele doua titluri fiind si ele tot pe zgura.

  • VICTORII Putintseva vs. Gauff: nici o victorie

Cori Gauff – Yulia Putintseva: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o noua partida echilibrata intre cele doua combatante, in conditiile in care ambele au demonstrat pe parcursul sezonului precedent si nu numai ca pot etala cel mai bun tenis de care sunt capabile pe acest tip de suprafata lenta! Niciuna n-a “rupt norii” pe zgura Masters-ului de la Madrid, n-au puncte de aparat – fiind eliminate inca din primul tur la precedenta editie – astfel ca ma astept sa evolueze cu destula dezinvoltura. Cori Gauff a invins-o cu usurinta in runda inaugurala a actualei editii pe slovaca Anna Karolina Schmiedlova (6-0 6-2 / nu si-a cedat serviciul, fructificand cinci din cele sase oportunitati de break avute pe retur), in timp ce kazakha Yulia Putintseva (care vine dupa semifinala de pe zgura de la WTA Istanbul) a trecut tot in minim de seturi – dar ceva mai echilibrate – de americanca Shelby Rogers (7-5 7-5 / si-a cedat serviciul de trei ori, fructificand cinci din totalul celor douasprezece oportunitati de break pe care si le-a procurat pe parte de retur), un adversar de alt calibru totusi.

Ponturi
Peste 19,5 game-uri în meci
Cf
Cote
1.57
Ponturi pentru Tenis Ponturi pentru WTA
Va fi acest pariu castigator?
Peste 19,5 game-uri în meci
100%
1 vot
Da
0%
0 voturi
Nu
Total voturi: 1

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token