Colon — River Plate: ponturi Liga Profesional

Expertul Legalbet Marco Birlan propune un pariu de cota 1.83 pentru aceasta partida din prima liga argentiniana.

Colon: Informatii despre echipa, forma de moment, absenti

Colon a inceput aceasta noua editie de Liga Profesional, cu doua rezultate de egalitate. In prima etapa, echipa s-a deplasat la Atl. Tucuman, acolo unde Farias a deschis scorul din penalty.

Gazdele acelui duel au egalat in minutul 83, iar pe final au evoluat in inferioritate numerica. Baietii lui Falcioni nu au profitat insa si s-au multumit cu un 1-1.

A urmat o partida pe teren propriu cu Union Santa Fe, care a avut de toate. S-au marcat 4 goluri in remiza cu scorul de 2-2, a fost cate un cartonas rosu in fiecare tabara, iar cei de la Santa Fe au avut un gol anulat cu arbitrajul video.

Garces este suspendat astazi.

River Plate: Informatii despre echipa, forma de moment, absenti

Nici River Plate nu a fost capabila de mai multe in aceste prime 2 etape. Totusi parca jocul echipei este chiar mai slab, dupa doua remize albe.

In prima etapa, pe terenul celor de la Defensa y Justicia, alb-rosii au expediat doar 2 suturi pe spatiul portii adverse.

Nici acasa, cu Tucuman, echipa antrenata de Gallardo nu a reusit sa puna mari probleme pe faza ofensiva. Astazi Quintero si Rojas sunt asteptati sa lipseasca din nou din lot, din cauza unor accidentari.

Colon vs River Plate: Cote la pariuri şi pronostic

Cred ca a venit momentul ca River Plate sa isi arate in sfarsit coltii pe faza ofensiva. Colon si River Plate ofera mereu spectacol atunci cand s-au intalnit.

In 2021 au fost 3 dueluri directe, iar in fiecare s-au marcat minim 3 goluri.

Tipster cu peste 5 ani de experienta in spate, specializat pe fotbal, in special Premier League, Ligue 1 si campionatele puternice din America de Sud.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
37 / 0 / 34
Calcul:
-852 RON
ROI:
-12.0 %
Pariuri:
1062 / 14 / 757
Calcul:
-7 765 RON
ROI:
-4.2 %
Marco Birlan

Tipster cu peste 5 ani de experienta in spate, specializat pe fotbal, in special Premier League, Ligue 1 si campionatele puternice din America de Sud.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 74
37 / 0 / 34
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 1842
1062 / 14 / 757
Calcul
ROI: -4.2 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Ambele echipe marcheaza

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Comentarii